Godina dana - rođendan #1

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post. Kao što vidite iz naslova, danas je poseban dan, barem za mene ❤️❤️❤️


Prije nego što počnem, želim da vam se izvinim što juče nije izašao post, ali to sam ciljno uradila. Da, namjerno ga nisam objavila jer ipak je danas poseban dan.

Danas je godina dana od kako sam na ovome blogu. Još uvijek ne mogu da vjerujem da sam došla dovde, da sam izdržala godinu dana. 

Znam, nisam bila nešto posebno aktivna u toku tih godinu dana, tek sam se aktivirala pred kraj godine i početkom ove. Ali i pored svega toga, ja ne mogu da vjerujem da je toliko prošlo. Mislim da sam sa ovim blogom pronašla svoju sreću. I da, konačno mogu reći da sam ispunjenija kada pišem ovdje. To je nešto zaista prelijepo za mene. 


Znam da moj blog nije ni približno dobar, da ima dosta toga da se radi na njemu, ali kako vrijeme prolazi, ja se više trudim. Pokušavam da nađem nešto što mi zaista odgovara. Zaista se trudim da on izgleda što bolje i da bude što uredniji. Pronalazim svoj neki stil i nadam se da idem ka bolje. 

Želim da vam se zahvalim što mi dajete podršku i što ste tu za mene. Kada sam tek počinjala, nisam ni bila svjesna da ću doći dovde. Ali da, jesam i presretna sam zbog ovoga. Hvala vam mnogo. 
Trenutno imam 40 pratioca što je izuzetno velika brojka za mene i za moj blog. Hvala vam od srca. Zaista ste jedne predivne osobe. I hvala vam mnogo što me podržavate.

U znak zahvalnosti bih željela da objavljujem postove svaki dan jedno vrijeme. Zaista ne znam koliko će to dugo biti. Voljela bih da to bude čitav mjesec. Nadam se da ćete mi pružiti podršku u ovome. I još jednom, veliko hvala na svemu .


I to bi bilo to od ovoga posta. Još jednom hvala vam na svemu. ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. E pa srećan rodjendan! Nadam se da ćeš sledeće godine proslaviti rodjendan bloga sa još više pratioca!
    Mirjana

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. ISkreno se i ja tome nadam i nadam se da ću još dugo biti ovdje sa vama ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Sretan prvi blogorodendan, veselim se buducim postovima :D

    Maggie's Blog

    ОдговориИзбриши
  3. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  4. Marija draga, srećan prvi blogorođendan! Želim ti da još više uspeš i postaneš još bolja blogerka! Imaš potencijala, zato ne odustaj, radujem se tvojim budućim postovima!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Nadam se da ću se još dugo baviti ovime jer me zaista usrećuje ❤️❤️❤️

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG