Kompleksi koji me muče #8

Pozdrav svima i dobrodošli svi u još jedan novi post ❤️❤️❤️


Za danas sam vam pripremila jedan post u kome ću vam tvoreno pričati o nekim stvarima koje muče mnoge djevojke. I mene nekada dođe taj period da mi sve jednostavno smeta, ali kada bolje promislim, pa niko nije savršen i svi se "mučimo" sa ovim "problemima". Naravno, neko to bolje podnosi pa mislim da nije tako, ali vjerujem kako su svi prošli kroz ovaj period. Pa da počnem.

Stomak

Mislim da si svi razbijamo glavu oko ovoga. Svi govorimo kako bi htjeli manji stomak, kako nam se ne sviđa ovo ili ono na njemu. Željeli bi da imamo uzak struk, da nemamo šlaufa za koji ćemo ga uhvatiti. Želimo da imamo ravan, baš kao modeli. Želimo da kada sjedino, da nam je i tada ravan.
Ali jedna cura je o tome pričala. Ona ima mišiće na stomaku i pokazala je da i kada ona sjedi ima te šlaufe, ima se za šta uhvatiti. Sada ne mogu da se sjetim kako se ona zove, ali definitivno svi imamo oko toga problem. Niko ne može da nema to.
Jednostavno se moramo naviknuti da to tako mora biti i što se pre naviknemo, to će nam biti bolje. Ako želite da ga malo smanjite, da se toliko ne vidi u odjeći, imaju vježbe. Ali shvatite, lijepe ste baš takve kakve jeste. 


Dlačice na obrazima

Naše tijelo je sačinjeno od dlaka i na svakome mjestu ih imamo. Nebitno da li su to ruke, noge ili naše lice. Imamo ih na svim dijelovima. Samo su kod nekoga više, a kod nekoga manje izražene. Naravno, mnoge djevojke, naročito tinedžerke posežu za tim da se briju, ali ne shvataju da time pogoršavaju samo stvari i da će im biti vidljivije. 
Ako sada ovo čitate, morate da znate da ih svi mi imamo, ali nisu toliko vidljive. U stvari, nisu uopšte vidljive, nego mi previše zagledamo. Naravno, ukoliko one počnu da budu tamnije, obratite se majci vašoj pa sa njome riješite šta ćete, ali nemojte da brinete oko toga. To se i ne primjeti.
Ako vam je slučaj kao na slici ispod, onda smatram da trebate da ih uklonite, ali uz savjet vaše majke.


Veliki kukovi

Ovo je više izraženo kod nižih cura jer smo sklonije tome da imamo i šire kukove. Ne možemo sve da budemo visoke, sa uskim kukovima. Pa ni sa uskim strukom. Mnoge poznate ličnosti su išle da vade zadnja dva rebra kako bi imale tako oblikovano tijelo. Ali postoje i one koje su nosile korzete.
Kažu da one koje imaju šire kukove, da se lakše porode. Što je donekle istina. Kroz priču sa muškim društvom, rekli su da je mnogo ljepše viditi curu sa širim kukovima i oblinama, nego da vide neku visoku, a koščatu. Tako da nemojte dizati bezveze frku oko širokih kukova. To je zaista lijepo viditi ma koliko god da imate godina.


I to bi bilo to za sada od ovoga posta. Ukoliko vam se svidio, obavezno komentarišite da li želite još neki ovakav post ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Iskreno, ocekivala sam više 'stavki' na ovoj listi, ali nema veze, mozes napraviti i drugi deo ovog posta. Sve u svemu, jako interesantna tema. Ja imam da porucim svim devojkama da komplekse treba maksimlano negirati, jer niko nije birao kakav i gde ce da se rodi. Naravno, treba raditi na svom telu ali ne dozvolite da vam ovi nedostaci ili viskovi remete srecan zivot. Sve se da ispraviti, tako da volite sebe takvima kakve jeste!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom u potpunosti. Svako treba da zavoli svoje nedostatke jer nas oni i čine ljudima. I da, biće opet post na ovu temu ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Don't worry, love yourself just the way you are :)

    Follow 4 follow? xx

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG