Farmasi Pro To Fit Eyeshadow Primer

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Osoba sam koja ima masne kapke. I svaki put kada nanesem sjenu, ma koliko ona bila dobra i kvalitetna, nakon nekoliko sati mi se sva sjena nakupi u pregibu oka. I to me je zaista nerviralo. Nisam nikada koristila Primere, ali sam stavljala puder i korektor. I to naravno nije bilo oke. Te sam odlučila da kupim Primer i vidim da li on stvarno ima toliki učinak. I da li će on zaista pomoći mojim masnim kapcima. Tako je i došao ovaj Farmasi Primer u moje ruke. 


Ono što mogu reći je da je opravdao moja očekivanja i da radi nevjerovatan posao. Sjene se zadržavaju mnogo duže na kapcima. Isprobavala sam ga za razne rođendane i druge proslave. 
On sadrži svega 3 grama. Međutim, mislim da je to solidna veličina i da ne treba više. Pogotovo za osobe koje ne nanose svaki dan full makeup, nego za neke posebne prilike ili čisto da isprobavaju. 
Ono što mi se također dopada jeste da ga ne treba puno. Jako mala doza je potrebna. Lako se razmazuje i lijepo prijanja kapku. Sjene se malo teže blendaju, ali kada uhvatite ritam, onda je super.


Ono što me nerviralo pri samome početku jeste činjenica da se teško četkicom uzima, da ga je teško "zagrabiti", ali kada uspijete, lako se nanosi. Ja sam čak i slomila jednu četkicu pokušavajući da ga uzmem. Smatram da mu je to jedina mana. Prema mome mišljenju, za sada je zaista odličan. Ne znam da li sam napomenula, ali ima kremastu formulu.


Da li ste vi isprobali ovaj Primer? Kako se vama dopao? Želite li mi preporučiti još neki dobar da ga isprobam? Isto tako, recite mi i koji je vaš omiljeni Primer za lice jer do sada koji god da sam isprobala, jednostavno nije odgovarao mome licu. Osjećam nekako kao da mi je koža prljava. Ali o tome u nekome drugom postu. 
Planirala sam da u decembru organizujem #Blogmas Week gdje bih jednu čitavu sedmicu objavljivala postove. Dosta bi bili vezani za praznike, pa ukoliko imate neku ideju za post, slobodno pišite. Također, ukoliko još neko želi da se priključi ovome, voljela bih da mi se javi, pa da se skupa dogovorimo kako da to izvedemo. 

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo What after high school ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG