2018. through my Instagram photos

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Prethodne dvije godine sam radila isti ovakav post, pa sam odlučila da se ta tradicija nastavi i ubuduće. Instagram je, po mom mišljenju, najbolja aplikacija. Ovo je post u kome ću se osvrnuti malo na prošlu godinu i na fotografije koje sam objavila tokom 2018. na svom Instagram profilu. Moje korisničko ime na toj društvenoj mreži je marija_tomic49 pa ukoliko niste znali za moj profil, slobodno ga pogledajte. I svakako mi ostavite ime svojih profila u komentar pa da i ja vaše profile pregledam. Što se tiče prošlih postova, možete ih pogledati u narednim linkovima:


FEBRUAR

Ovdje sam objavila samo dvije fotografije tokom mjeseca i iskrena da budem, nisam najzadovoljnija sa njima. Ali ukoliko vas zanimaju, slobodno ih pogledajte na mom instagram profilu.

MART

Ovaj mjesec je ostao uskraćen. Mislim da mi se to do sada nije nikako desilo.

APRIL



MAJ


JUN



JUL



AVGUST


SEPTEMBAR



OKTOBAR


NOVEMBAR


DECEMBAR



I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ukoliko i vi budete radili ovakav tip posta, slobodno mi ostavite link u komentaru, kao i vaše profile na instagramu.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo New year ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Divan post! Iskreno sve fotografije su mi predivne, no ona gdje si u kombinezonu (ako se ne varam da je to kombinezon xD) je preprepredivna *-*

    Novi post -> Peany

    ОдговориИзбриши
  2. Veoma zanimljiv post i fotkice, zanimljivo je prelistati stare fotografije i sjetiti se nekih momenata

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG