New year

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Prije svega, željela bih svima da čestitam novu godinu, ali i sve praznike koji su bili tokom moje neaktivnosti. Nadam se da ste ih lijepo proveli i zajedno sa svojom porodicom. Te se nadam da ste bili dobrog zdravlja, pogotovo za vrijeme gripa koje su vladale. Barem je u mom mjestu tako bilo.
Prošla godina je zaista bila zanimljiva godina. Desile su mi se mnoge lijepe stvari, ali i neke stvari na koje nisam ponosna i stvari koje bih voljela da niko ne doživi. Prošle godine sam doživljela dva smrtna slučaja, od toga je jedno bilo pogibija mog djeda. Iskreno, i dalje nisam u potpunosti se oporavila od toga, ali život ide dalje i sa činjenicama se moramo miriti. Pored svega toga, bilo je jako lijepih stvari tokom čitave prošle godine i zaista sam maksimalno uživala. U momentima imam osjećaj da je godina prebrzo proletila.


Isto tako, ne znam da li znate, prošle godine sam proslavila svoj 18. rođendan. Nisam željela neka velika slavlja, niti da izlazim u grad, te sam odlučila da ga proslavim isključivo sa svojom porodicom i nekoliko prijatelja. Imala sam jako dobrog druga koji je svirao gitaru i bilo je zaista jedno opuštajuće veče. Veče koje ću svakako dugo pamtiti. Taj dan sam također donijela i tortu u školu jer drug i ja smo rođeni istog dana, pa da počastimo razred. Možda je neobično jer ipak je 18. rođendan, ali nekako smatram da je bilo zanimljivo i to. 
Isto tako, prošle godine mi je bila i maturska ekskurzija. Da sam uživala, jesam, ali da je bilo i loših stvari, svakako jeste. Bilo je nekoliko propusta od strane agencije, ali sumirajući sve utiske, bilo je dobro. Naravno, ja smatram da sam mogla mnogo više uživati, ali stvari koje su se dogodile neposredno prije toga su učinile svoje. 
Položila sam i svoj vozački ispit, na koji sam mnogo ponosna. Naravno, nije bilo neophodno da položam odmah, ali smatrala sam da trebam da iskoristim priliku jer znam da ću imati razloga da vozim. Također, trudim se da sam češće za volanom kako bih se privikla na samu vožnju i kako bi vožnja bila što bolja. 


I to su neke stvari koje su mi se događale tokom cijele godine. Nisu ništa posebno i naravno nisam dijelila sve što sam proživljela. Iz razloga što smatram da su to neke previše lične stvari. Naravno, ove godine sam odlučila da se posvetim više blogu, da više pišem. Ali neću ništa obećavati jer mnogo sam puta obećavala i nisam uspjela da održim. Ali sada ću se zaista mnogo više truditi. Imam i mnogo ideja za postove, pa se nadam da ću ih sve realizovati tokom cijele godine. 

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Farmasi Pressed Powder  ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Super post,pratim te nadam se da ćeš uzvratiti.<3
    https://avwork13.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Excited for the new year as well. Wishing a beautiful, new year!

    Marie
    The Flower Duet

    ОдговориИзбриши
  3. Lovely post! I'm following you, hope you follow back :)

    ОдговориИзбриши
  4. Diivan post, jako mi se svida!
    Ako zelis da se medusobno zaprati napisi mi u komentar tako da uzvratim! :)
    -->
    http://beautyshapes3.blogspot.com/2018/11/pink-sunglasses-outfit-rosegal.html?m=1

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG