New in

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Tokom zimskog rasputa, mama mi je bila u Austriji i Njemačkoj i tom je prilikom odlučila da kupi nekoliko stvari. Od kojih vam ja u ovom postu predstavljam tri. Sve tri stvari su šminka, kao što možete da vidite na slici iznad. Iskrena da budem, za maskaru sam već znala i naravno čula, dok za brend pudera, kako u kamenu, tako i tečnom, nisam nikako. 
Odlučila sam da isprobam ta tri proizvoda i sada vam donosim svoje iskreno mišljenje o svemu. Pa ukoliko vas zanima konkretno neki proizvod, nastavite da čitate. Nadam se da ćete uživati. 



Što se tiče samog brenda, evo nekoliko informacija. LACURA kozmetika se proizvodi u Njemačkoj, te je napravljena za tamo poznate Aldi trgovine. To je nešto poput naše drogerijske kozmetike. Što se tiče samih cijena, veoma su pristupačne, pa čak i smiješne, koliko je sve to jeftino.
Puder posjeduje 10 grama. To je neka solidna gramaža. Mislim da je od 10-15 grama sasvim dovoljno za puder u kamenu.
Mama mi je rekla da postoji 5 nijansi, a ona je odabralas drugu poredu, a to je 20 Beige. Kaže da je prva bila presvijetla. Iako se na fotografiji čini jako taman, zapravo nije. Kada ga nanesete, skoro je neprimjetan. Što se tiče toga koliko drži sve matirano, to je nekoliko sati. Ja imam normalnu kožu sa masnom T zonom. Meni je držalo otprilike 2 sata uz malo prosijavanje, ali ništa što se ne može nadograditi.



Puder ima 30ml, što je neka realna mililitraža za pudere. Tekstura je malo gušća, ali vam ne treba mnogo proizvoda jer se jako lijepo razmazuje. Iako se i on čini jako taman kada se stavi na ruku ili na paleticu, ipak kada se nanese na lice, odličan je. I on je takođe u nijansi 20 Beige. Smatram da je odlična stvar što su oba pudera u istoj nijansi.



Essence kozmetika vjerujem da je svima dobro poznata. A vjerujem da je mnogima poznata i ova njihova Get Big Lashes Volume Curl Mascara. Ona je meni zaista simpatična. Dobijete 12ml proizvoda, a rok trajanja same maskara je 6 mjeseci.

RIJEČI PROIZVOĐAČA: " Uvijene trepavice. Velika, zaobljena četkica s vlaknima pruža maksimalan volumen, prekrasnu uvijenost, zgušnjava tvoje trepavice dok gusta crna tekstura osigurava intenzivan izgled. Oftamološki testirana."

MOJE MIŠLJENJE: Zaista se slažem sa riječima proizvođača. Meni je odlična maskara. Dadne mi volumen koji ja mnogo cijeni, ali dadne i dužinu. Četkica je velika i pufnasta i nije komplikovana za praktikovanje. Pogodna je za gornje trepavice, dok mi je za donje prevelika. Jedina stvar koja se meni ne dopada kod same maskare, jeste činjenica da ostane previše proizvoda na četkici.

Što se tiče sveukupnog mišljenja o proizvodima, smatram da su odlični. I ukoliko imate priliku da posjetite Aldi trgovine, obavezno isprobajte LaCura-e kozmetiku. Nadam se da ćete i vi pronaći da vama nešto odgovara. A što se tiče Essence maskare, nadam se da vam se dopala koliko i meni. Ona je pristupačna svima, a odlično radi svoj posao. 

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Rock girl - outfit ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Super post! Dopadaju mi se proizvodi! 😃😆

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Maskara je od moj omiljenog brenda, ali za ovaj drugi nisam cula, sto ne znaci da nije dobar, bilo bi super isprobati ga ;)

    https://aandymm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala ti. Nadam se da ćeš imati priliku isprobati ❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post, nisam isprobala ove proizvode, ali sse po fotkama čine solidni

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Odlična recenzija, a proizvode nisam probala još uvek! :)
    Novi post - www.minniearts.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG