DIY

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post. Za danas sam Vam pripremila mali DIY, pa se iskreno nadam da će vam se sviditi ❤️❤️❤️


Kao što sam već napisala, uradila sam jedan DIY i odmah sam odlučila da vam pokažem. Slike su slikane po noći jer sam tada to i pravila. U pitanju je prepravljanje jedne majice. Inspiraciju sam dobila na youtube-u, a nadam se da će se i vama to sviditi pa da ćete pokušati. 

Sve što vam je potrebno jeste jedna majica koja vam se inače ne sviđa, koju ne nosite. I potrebne su vam makaze. Po želji možete uzeti i kredu kako bi sebi olakšali. Pa da krenemo.




Nadam se da kontate šta trebate uraditi, ali evo da i napišem. Uzmite majicu i presavijte je na pola. Rukavi neka budu pravilno stavljeni i lijepo jedan na drugi kako bi se poklopili jer je to jako važno. Zatim, ako želite sebi olakšati, označite sa kredom gdje na rukavima želite da isječete. Važno je da pratite te linije i da siječete oba rukava kako bi vam majica izgledala isto. Sada ćete viditi kako je meni ispalo za prvi puta.




Ja sam prezadovoljna sa ovime kako je ispalo. Iskrena da budem, nisam nešto očekivala, ali super je ispalo. Definitivno ću se više pozabaviti za ovime i uradiću sebi još nekoliko majica ovako ili slično.

Ako vam se svidilo kako je ovo ispalo, voljela bih da mi napišete u komentare, pa bih mogla da ovako češće nešto eksperimentišem i da vam pokazujem to na blogu. To može biti kao neka nova rubrika. Pa ako želite, pišite mi u komentare. ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Ja sam neko ko obožavama da eksperimentiše sa odećom, i da radi stvari koje si nam prikazala u postu tako da mi je drago što sam pročitala isti. Vrlo zanimljiva ideja, dopada mi se krajnji rezultat. Sve u svemu, odličan post.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što sam ti možda dala ideju za neki budući eksperiment. I da, hvala mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Bit ću iskrena, meni se zapravo i ne sviđa krajnji rezultat i ne bih se usudila takvo nešto nositi u javnosti. Nemoj ovo shvatiti kao hejt, samo konstruktivna kritika. Zapratila sam blog. :)

    Aminique

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma nemam potrebe da ovo smatram kao hejt ili nešto ružno. Drago mi je da neko napiše svoje iskreno mišljenje jer onda i meni pomognete na taj način... Ja sam ovo nosila i iskrena da budem, reakcije su bile malo reći pozitivne. I hvala ti mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG