Avon - haul

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan post  ❤️❤️❤️



Nakon dugo vremena, evo jedan haul post. Ne mogu da se sjetim kada je bio na mom blogu i iskrena da vam budem, poželjela sam ih. Tako da sam vam htjela pokazati šta sam ja to poručila iz Avona i kako sam zadovoljna sa istim proizvodima jer su kod mene oko pola mjeseca i imala sam dosta vremena da ih isprobam. 


Prva stvar su ova četiri proizvoda iz iste kolekcije pod nazivom Naturals. Naime ovdje se nalazi sprej za tijelo, losion za tijelo, mlijeko za tijelo, ali i maska za kosu. 
Prva tri proizvoda sam dobila u setu. Sprej za tijelo je jako osvježavajući, dugo bude na koži i miriše na vanilu. Nisam prije voljela takve mirise, ali ovim sam jednostavno oduševljena.
Zatim losion za tijelo i mlijeko za tijelo isto mirišu na vaniliju. U sebi imaju neke sitne šljokice, ali kada se stavi na tijelo, nema ih. Prijatni su i osvježe. Miris vanilije se zadrži na koži. Što se tiče mlijeka za tijelo, potrebna je jako mala količina da pokrije čitavo tijelo. Pruža veliki osjećaj hidratacije.
Sledeća jemaska za kosu. Meni mnogo pomogne i nahrani kosu. Što mi je izuzetno važno. 


Zatim su na redu dva mirisa ili ti ga parfema. Ovaj prvi Silk je došao sa gore pomenutim setom. Miris je predivan i dugo se zadržava na tijelu. 
Što se tiče Pur Blance, koristim ga već godinama i oduševljena sam njime. Veliki sam zaljubljenik u sve njihove parfeme. Pravi ljetni mirisi.


I za kraj vam donosim jedno labelo i jedan eyeliner. 
Hidratacija usana mi je mnogo važna. Isporbala sam već neke balzame za usne iz Avona i oduševila se njima. Najbolji su mi iz zimske kolekcije, njih uvijek imam u zalihi. Ovo su novi iz kolekcije Color trend i oduševljena sam. Ovaj je od kokosa, a svi znamo koliko je kokos dobar. Dosta mi hidrira usne i učini ih glatkim.
Što se tiče ovog eyelinera, njime nisam nešto pretjerano oduševljena, ali je u redu. Naime, on ima kosu četkicu, a ja e baš i ne volim tako da ću svakako ostaviti mami da ga koristi. Može da izvuče precizno i tanku liniju (što možete da vidite na slici dole), ali ja baš i ne znam da se služim njime i više sam za tečne eyelinere. 


Sve u svemu, ja sam zadovoljna ovom narudžbom i smatram da je solidna. Neke proizvode ću svakako ponovo naručiti, a za neke ću ipak razmisliti. 

I to bi bilo to od ovoga posta, nadam se da vam se svidio. Ukoliko jeste, komentarišite, a mi se čitamo u nekom od narednih postova. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Divan haul draga! Ja obožavam Avon Silk parfem, pravi letnji mi je! ♥

    Milica's diary

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan haul draga ja obozavam avone proizvode ! Novi post ➡ http://hisandherway.blogspot

    ОдговориИзбриши
  3. Odlican haul, avon zaista ima divne stvari, nisam dugo narucivala, ali mogla bi uskoro, svakako cu pogledati neke od ovih proizvoda

    MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post! Obozavam Avon proizvode, sprejevi su im fantasticni! Ovaj mirise predivno i veoma je osvezavajuc za leto
    https://50nijansiroze.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Veoma interesantan haul, draga moja! Ja obozavam Avon kozmetiku i uvek se obradujem kupovini njihovih proizvoda. Preparate koje si ti izabrala, ja do sada nisam imala prilike da koristim ali mi izgledaju veoma interesanto i sasvim korisno. Fenomenalna recenzija draga.

    Visit me, and follow. See you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG