Top 5 films

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Kao što sam vam i obećala, donosim vam novi post u serijalu Top 5. Ukoliko niste pogledali prva tri dijela ovog serija, možete učiniti klikom na sljedeće linkove:
Ja inače ne gledam filmove. Prije jesan i gledala sam na sedmičnoj bazi mnogo, ali od ove godine se to promjenilo i to mjesto su zauzele serije. Ali pošto mi je mnogo vas tražilo ovaj post, odlučila sam da ga napišem, a možda i sebe motivišem da ih gledam više.

DIRTY DANCING 

OPIS RADNJE: Leto je 1963. godine. Sedamnaestodišnja Baby (Jennifer Grey) provodi praznike s roditeljima u letovalištu Catskills. Prateći zvuk uzbudljive muzike, upoznaje Jonnyja (Patrick Swayze), instruktora plesa, koji za razliku od naivne i stidljive Baby ima veliko životno iskustvo. Hipnotizovana seksi ritmom i slobodnim pokretima prljavog plesa , Baby ubrzo postaje Johnyjev najbolji učenik, kako u plesu tako i u ljubavi.

MOJE MIŠLJENJE: Ovo je film koji sam pogledala možda dva puta, a toliko se oduševila sa njime. Mnogo mi se dopada sama radnja filma i kako je prije 30 godina ovo odglumljeno. Definitivno ima zanimljivih kadrova koji su napravljeni vrhunski. 


THE DUFF

OPIS RADNJE: Bjanka je na završnoj godini srednje škole. Ali, njen svet je pred raspadom kad sazna da je ostali đaci znaju kao “Ružnu debelu prijateljicu”. Zato, uprkos upozorenju od strane omiljenog nastavnika, ona se ne obazire na potencijalne opasnosti veze sa Tobijem, već traži od simpatičnog šaljivdžije Veslija da joj pomogne u stvaranju novog imidža… A, da bi uspela, i spasla svoju poslednju godinu školovanja od totalne katastrofe, Bjanka mora da zasluži i poverenje ostalih, kao i da zbaci s trona nemilosrdnu Medison, koja ije i inače najpopularnija u pkolu i odlučuje o svemu…

MOJE MIŠLJENJE: Svakako jedan od dražih filmova. Radnja se dešava u školi i priča pričui sadašnjeg društva. Mislim da bi se dosta vas tinedžera moglo pronaći u ovom filmu. Takođe, ima odličnu pouku i svima preporučujem.


TRES METROS SOBRE EL CIELO

OPIS RADNJE: Momci kruže na motorima, suočavaju se s iskušenjima fizičke izdržljivosti, brzine, rizika. Devojke se spremaju da sretnu muškarca svog života. Babi je dobra učenica, Ugo je nasilnik; pripadnici su dva različita sveta, ali se na kraju zaljubljuju jedno u drugo. Babi je neprepoznatljiva u očima roditelja. Film je rađen po istoimenoj knjizi.

MOJE MIŠLJENJE: Film se u svakom slučaju razlikuje od knjige, ali smatram da je odlično urađen. Ovo je jedan klasik za kojeg vjerujem da ste svi pogledali, ali smatram da ga treba pogledati i više puta jer je odličan i ima lijepu priču iza sebe. 


SHE'S THE MAN

OPIS RADNJE: Ženski fudbalski tim za koji je igrala u školi odjednom je raspušten, a brat blizanac u pravi trenutak joj javi da neće stići na početak nastave. Odlučna dokazati da je dovoljno dobra i za mušku momčad, Viola Hastings (Amanda Bynes) prerušit će se u brata Sebastiana (James Kirk) i zauzeti njegovo mesto u školi.

MOJE MIŠLJENJE: Sam dokaz filma je da su i djevojke jednako dobre u "muškim" sportovima. Mislim da bi vam ovo moglo biti zanimljivo, pogotovo djevojkama koje vole fudbal, ali i onim koje smatraju da su i one jednake momcima.


10 THINGS I HATE ABOUT YOU

OPIS RADNJE: Sestre Kat i Bianca idu u istu školu i žive sa strogim ocem koji im ne dopušta izlaske s momcima pre mature. Dok je mlađa Bianca vrlo popularna, starija Kat je crna ovca - samouverena ljubiteljka književnosti i potpuno nezainteresirana za momke. Bianca želi izaći sa zgodnim školskim zavodnikom Joeyjem, no otac je donio novo pravilo - prva na sastanak s momkom mora ići Kat jer je starija. Dok ona ne nađe dečka, a otac se nada da to neće biti tako skoro, Bianca ne smije izlaziti. Simpatični Cameron, kojem se Bianca jako sviđa, te njegov prijatelj, odluče nagovoriti Joeyja da potplati novog i problematičnog učenika Patricka Veronu kako bi izveo Kat, što bi Joeyju omogućilo da izvede Biancu, iako Cameron mlađu sestru zapravo želi za svoju djevojku. Patrick pristane i polako počne zadobivati naklonost tvrdoglave i neukrotive Kat...

MOJE MIŠLJENJE: Film je star 18 godina, a ja sam ga pogledala prvi puta prošle godine i oduševila se iste sekunde. Sama radnja me je privukla i nadam se da će i vas. Ne bih da vam previše otkrivam, ali svakako ga pogledajte i uvjerite se u odličnu radnju.


I to bi bilo to. 
Ukoliko vam se ovo dopalo, slobodno napišite.
Takođe, pišite mi prijedloge za iduće postove.
Svakako pogledajte i stranicu Balkanska Beauty Zajednica koja je zaista divna i koja se trudi da spaja bloggere. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. "Dirty Dancing" je definitivno film koji se iznova iznova gleda u jednom dahu! Obožavam ga iako odavno nisam više tinejdžerka :) Odlična selekcija draga :)
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. Divna lista filmova! Napisala sam slican post prije par dana i takodjer sam spomenula film ,,The Duff" koji je jako poucan kako i ti rece a ujedno je i komican, tinejdzerski. Ostale filmove nisam gledala ali mi je mnogo prijalo procitati ovakav post pred Novogodisnje praznike :) <3
    xoxo

    leylaslifeee.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Nice selection dear Maria, so lovely films. So nice and interesting post darling, great!
    Like it so much. Have a nice day!

    Visit me, dear. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. Gledala sam samo The Duff i odličan je, pogledat ću i ostale :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Hi! I see that you have a fantastic blog!
    I really like your design and that's how you write :)
    I like to be in touch with so great
    and inspirational blogs. That's why I wanted to ask
    follow for follow?
    I greet the warmth from Poland!
    ayuna-chan.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Very interesting post! Thanks for sharing! ♥️♥️♥️

    ОдговориИзбриши
  7. Dirty Dancing is like one of my favorite movies ever! :) And I like 10 things I hate about you

    xoxo, rae
    http://www.raellarina.net

    ОдговориИзбриши
  8. Dirty Dancing, jedan od meni omiljenih filmova, neznam ni sama koliko sam ga puta odgledala. A pesmu bih mogla non stop da slusam i da mi ne dosadi.
    Super lista filmova.


    glamfashioncat.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  9. super lista filmova! volim sve sa tvoje liste <3
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/
    https://www.youtube.com/channel/UCe6v0nokd9Aesjrzu3bdarA

    ОдговориИзбриши
  10. Ovo zaista jeste top lista filmova! Po mom su ukusu skroz! Predivan post draga :) <3

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG