Outfit - Manzara

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Ukoliko se sjećate, ja sam prije nekoliko mjeseci surađivala sa Manzara sajtom. I povodom toga sam imala priliku i da poručim nešto sa njihovog sajta, što sam naravno i uradia. Malo je bilo zapetljano naručivanje, jer desilo nam se nekoliko neprilika. A sada ću da vam objasnim i šta je bilo u pitanju. Naime, kada sam pogledala sajt, trebalo mi je malo vremena da odlučim šta ću. I to se desilo u nekoliko dana. Ja sam naravno razmišljala da tada ide Nova Godina i odlučila da se baziram na haljine. I tako sam odlučila da poručim crni kombinezon. To nije haljina, ali se našlo u toj selekciji. Kada sam im rekla da to želim, ispostavilo se da nemaju na stanju i iskreno malo sam se razočarala. Pa sam ponovo tražila i vidjela sam nakon nekoliko dana da opet imaju na stanju moju veličinu te sam im ponovo to isto zatražila. I za nekoliko dana je stigao paket na moju adresu. A sada pogledajte kako to meni stoji i pročitajte šta sam još morala odraditi.


Ove dvije slike su sa proslave Nove Godine kada sam i obukla sami kombinezon. Naime, kada mi je tek došao i ja ga isprobala, imala sam mali problem. Bio mi je preširok u struku i predug. Pa sam odlučila da odem kod svoje šnajderice koja mi je malo ga skratila i suzila. I svakako sam bila zadovoljna. Međutim, dole na slikama, ja sam dobila koji kilogram i zbog toga je malo stomak izražen i nadam se da vam to ne smeta i da ćete mi oprostiti.



Ovaj kombinezon je izuzetno dobar i od dobrog kvaliteta. Nije se nigdje oštetio, osim što mi je otpalo nekoliko bodlji od rukava jer nije bilo dobro zavezan konac. Ali ja sam to popravila dalje. Kod ovog kombinezona je još bolje što su rukavi prozračni, tačnije što su rupice na rukavima. Malo je dekolte dublji, ali nije previše vulgaran. Kada se napravi da stoji ovako, da ne otkriva previše je odlično, mada uz malo igranja se opet pomjeri. Ali srećom pa nije previše.



Takođe, slike su malo lošijeg kvaliteta jer nažalost nisam shvatila da nisam obrisala kameru, pa dijelom i zbog toga, a i tresle su mi se mnogo ruke, što mi se poprilično često dešava. Ali nadam se da mi ni na tome ne zamjerite. Ono što sam htjela ovim postom, jeste da vam pokažem kako izgleda ovaj kombinezon i kako mi pristaje. 

I to bi bilo to, nadam se da vam se dopao post. 
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Zaful honest review ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Thank you for visiting my blog. You have a lovely blog and I am follower (about) 171.
    Have a great weekend, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Zaista divan odabir, Marija. Kombinezon je prelep (posebno mi se dopadau one bodlje na rukavima) i odlično ti stoji. ❤️

    The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши
  3. wau stvarno izgledas sjajno! taj kombinezon je fantastican!

    moj novi post je na blogu
    https://highheelpoodl.blogspot.com/2018/06/pastel-pink-skirt.html
    ako nisi molim te pogledaj moj novi video
    https://www.youtube.com/watch?v=gHrOaUoM8J0&feature=youtu.be

    ОдговориИзбриши
  4. Kombinezon je super i jako mi se dopada.Po mom misljenju si napravila odlican izbor.<3

    https://sweet-dreams-14.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Elegant outfit! Black is very good for you)
    I am glad to be friends with blogs, I offer friendship in instagram! I'm following you now)

    alishapony.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Divno izgledaš u ovom kombinezonu. <3


    http://www.couture-case.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Ne mogu vjerovati da si toliko dugo čekala da ti dođu stvari, i ja sam nedavno poručivala s njihovog sajta, nadam se da neću dugo čekati. Predivn oti stoje stvari :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман24. јун 2018. 12:39

    Nisam još uvijek čula za ovaj sajt, ali ću ga svakako pogledati.
    Ja kada kupujem neke stvari uvjek imam problema sa traženjem mojih brojeva, i uvjek mi je nešto ili preveliko ili premalo, tako da te u potpunosti razumijem, i dobro je da možeš prepraviti stvari.
    Haha ja ni nebi primjetila da imaš stomak da nisi rekla, uopšte se ne primjeti.
    I da, ovaj kombinezon ti super pristaje.
    Sve pohvale za post. :)❤️

    Visit my blog, Amaterska Umjetnost ♡

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG