Catrice HD liquid coverage review

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Ukoliko me pratite već neko vrijeme, znate kako mi je želja bila da uzmem Catrice HD liquid coverage. I baš sam sebi ispunila tu želju. Neplanirano sam otišla na ponovno otvaranje CM-a, tačnije premještanje i tu sam naletila na odličan popust. Te sam iskoristila priliku i uzela sebi puder i još nekoliko sitnica. Odlučila sam ga testirati tokom ovog perioda i sada vam želim prenijeti svoje utiske. Nadam se da će vam se dopasti.


Kao što većina vas već zna, sama ambalaža ovog pudera je staklena. Ona je potpuno mat što mi se jako dopada. Sam način doziranja ovog pudera je pipeta. Mislim da mi je to jedan od najboljih načina doziranja samog pudera. Te je drugačije i unikatnije od ostalih pudera koji imaju običnu pumpicu. Mililitraža ovog pudera je 30 što je nešto sasvim korektno, a sama cijena pudera je 14,55 KM. Kao što sam već rekla, ja sam puder naišla na popustu i platila sam ga 10,20 KM. 


Prednost kod ovog pudera je što je potrebna jako mala količina pudera kako bi se prekrilo čitavo lice. Pokrivna moć je prema riječima proizvođača, potpuna. Jer sama imam izrazite tamne podočnjake i neke jako velike bubuljice koje se pojavljuju zbog nervoze ili neispavanosti. Te imam i blago crvenilo na čelu. A kada stavim taj puder, apsolutno prekriva sve. Ja njega nanosim pomoću beauty blendera jer sam tako navikla. Nisam probala niti sa četkicama, niti sa prstima, tako da vam tu informaciju ne bih znala prenijeti.

Završnica samog pudera je mat, što mnogo prija nama djevojkama koje imamo masniju T zonu. Moj neki stav je da treba jako malo pudera u prahu kako bi sve to fino ujednačili i kako bi dobili ono neko savršenstvo što ja nazivam. Velika prednost samog pudera je što se ne suši prebrzo, nego se ima dovoljno vremena kako bi se sve ravnomjerno nanijelo. Takođe, ukoliko želite, iako nije potrebno, možete i dva sloja pudera da stavite. Mada vam ja iskreno ne preporučujem. 


Riječi proizvođača: Lagana i nemasna tekstura, za gladak i besprijekoran ten - čak i bez photoshopa! pruža dugotrajnu i potpunu prekrivenost do 24h, bez osjećaja težine na licu, izjednačava boju tena sa HD završetkom, za svakodnevnu upotrebu ili pojavljivanje pred kamerama. U elegantnoj staklenoj bočici s kapaljkom. 


Moje mišljenje:  Mislim da je puder zaista fenomenalan. Mnogo ga volim koristiti i on je trenutno broj 1. Jedinu zamjerku koju imam za ovaj puder jeste broj nijansi. To su samo četiri nijanse pudera. Ja, koja sam zaista svijetla, poput vampira, morala sam da uzmem drugu nijansu po redu, a to je 020 Rose Beige. Ona ima blago rozi podton, ali meni to ne smeta. Mislim da je to velika mana za cure koje imaju tamniju put. 
Ono što bih još navela jeste i ta sama dugotrajnost pudera. Ja ga najčešće koristim prije izlazaka, ili ukoliko znam da ču dugo izbivati iz kuće, a treba mi šminka na licu taj čitav dan. Jedine prepravke koje ja moram da radim, jeste da stavim malo pudera u prahu na T zonu i nekada na podočnjale. Za ostalo zaista nemam nikakvu primjedbu. 


Da li ste vi probale ovaj puder? Ukoliko da, kako vam se dopada? Ukoliko ne, da li ga želite probati?
I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo My hair transformation ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Dosta sam slusala o ovom proizvodu,svi ga hvale. Mislim da cu ga kupiti da se i sama uvjerim 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam ga još isprobala, ali imam u planu već duže vrijeme jer svi ga hvale. Jedino sam isprobala korektor od istog brenda i zaista je odličan tako da niti ne sumnjam u puder :D Super post!

    Novi post -> Peany

    ОдговориИзбриши
  3. What a wonderful review! I haven't tried a lot from this brand but they seem pretty solid. The foundation bottle also makes this look very luxurious!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Divne fotke! Meni je ovo najbolji puder ikada! :D

    Shoot for the stars | ☆ ☆ ☆ | Facebook page | ☆ ☆ ☆ | Instagram

    ОдговориИзбриши
  5. Moram da pogledam imaju li neku nijansu koja bi mi odgovarala, ali se svakako nadam da će proširiti dijapazon nijansi da bi više ljudi moglo da ga isproba. :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG