Avon

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Prošle sedmice, tačnije 26.06. sam bila na Avon druženju. Moja liderica, Željka, je rekla da se organizuje to i da je za članove, te da možemo povesti još nekoga sa sobom. Sa mnom su taj puta išle moja mama i starija sestra. Druženju se pridružila i divna šminkerka, kao i menadžer naš (ja mislim) koja je držala samu prezentaciju. Što se tiče samog mjesta gdje se održalo, jeste bilo jedan kafić kod nas u gradu. Bilo je zaista divno uređeno, a na svakome stolu se moglo pronaći razni Avon proizvodi. Što je bilo jako interesantno i mi smo imali priliku isprobati neke od tih svari. Isto tako, zaboravila sam da napomene, da je šminkerka šminkala sve one koji su izrazili želju za time.
Sama prezentacija je bila jako zanimljiva, a priča je većinom vođena na princip šta se treba koristiti tokom ljeta i koliko je zaista važna naša koža, te sama njega iste. Od mnogih prezentacija, ova mi se mnogo dopala jer je imala neku posebnu čar i bila je jako prijatna jer je rađena kroz dosta interakcije..


Na početku smo napisali na neke male papire naša imena, te brojeve telefona i to su bili papiri za tombolu koja je na kraju izvučena. Jedna od srećnih dobitnica tombole je bila i moja mama, a ona je dobila stvari koje vidite na slici ispod. 
Kao što vidite, tu se našla Big & Multiplied volume maskara, Gel finish lak u nijansi nude shimmer, Matte sjene - nijansa naturale, CC parle i BB krema u nijansi light.
Maskara je solidna, daje dužinu, ali ne volumen koji ja volim. Lak je dobar, nijansa nije loša, ali više je za neke neutralne stvari. Sjene nisam probala, ali moja mama je oduševljena sa njima. Perle su solidne, ali valjda ja nisam navikla na njih. A BB krema je fenomenalna, nju sam i prije koristila. Ukoliko želite neku zasebnu recenziju, pišite mi u komentare.


A za kraj druženja, svaka djevojka/žena je dobila mali paketić koji se sastojao od dvije stvari. U pitanju je krema za lice za koju nemam zamjerke (uz svu moju njegu lica koju koristim). Lijepo prijanja koži i jako brzo se upija. Nema onog osjećaja lijepljenja na licu koji se zna osjećati. Te smo dobili i sprej za tijelo. Sa čime ja nisam oduševljena jer mi miris i nije nešto za čime ja ludim. Prejak mi je i previše sladak (miriše na jabuku). Ali našla sam mu već neku primjenu i sigurna sam da ću ga iskoristiti. 


I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Moram napomenuti da je ovo sve moje mišljenje, da nije nikakva saradnja u pitanju.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo What I really love about Saski collection ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Divan post, dopada mi se što si iskreno pisala o svim proizvodima! Nisam probala ništa od navadenog, ali bi mi koristila ova krema za lice, njih nikad dosta! ♥ ♥ ♥


    Inspiring beach outfits

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj, divan post draga Marija, jako intresantne stvari! Obozavam Avon!

    Malefica

    ОдговориИзбриши
  3. I love that brand :) nice cosmetics!

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Amazing review! I love the avon spray but another scent :)
    I follow you <3 it's your turn

    everyday-lifecz.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Predivan post draga :) divni su proizvodi i divno si ih predstavila <3 probala sam vecinu ovih proizvoda i dopadaju mi se :)

    ОдговориИзбриши
  6. Probala sam većinu ovih proizvoda i svi mi, više, manje odgovaraju, osim maskare. Njihove maskare i općenito sve što doalzi u kontakt s trepavicama, (uključujući i kreme i odstranjivače šminke) mi smetaju

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ah, baš mi je žao što ti ne odgovaraju maskare i sve što ti dolazi u kontakt sa očima. ❤️❤️❤️

      Избриши
  7. Ove kuglice su mi najdraži proizvod, tako su zanimljive! :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG