Chicago Fire

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Danas bih vam željala prenjeti svoje utiske o jednoj seriji koju sam zavoljela u veoma kratkom periodu.. Naime, prije nešto više od dva mjeseca sam na TV-u ugledala jednu seriju i malo me zaintrigiralo pa sam ostavila taj program. Vidjela sam da se radi o vatrogascima (što je inače nešto što mene uvijek oduševi i što uvijek rado pogledam). Odmah sam pogledala o kojoj seriji je riječ i vidila sam da je u pitanju Chicago Fire. Istog momenta sam počela da je pratim preko interneta. Razlog više manje očekivan, a to je da jednostavno nisam znala dokle je došlo na TV-u, a i htjela sam sve detaljno pogledati i znati o čemu se tu tačno radi..


U veoma kratkom vremenu (tipa dan-dva) mi je ona postala omiljena serija. Bila sam zaluđena samom radnjom, glumcima, ali i kreativnošću. Naravno, kao i u svakoj seriji, i ova ima dosta mana, dosta stvari koje su meni smetale (pogotovo kada se radi o nekim bolničarima), ali to me nije spriječilo da je nastavim pratiti. I samo sam nizala epizodu za epizodom. Naravno, dešavalo se dosta puta da seriju nisam gledala danima zbog svojih obaveza, kao i sada dok sam bila na kampu, ali kada sam se vratila, završila sam sezonu (10 epizoda; te dvije koje su trajale po sat i nešto) u dva dana. Nije zdravo znam, ali izgubila sam pojam o vremenu. 


Serija ima 6 sezona, a svaka sezona ima po 22-23 epizode. Prosjek trajanja svake epizode je između 40 i 45 minuta, što je sasvim solidno i mislim da skoro svaka serija ima taj neki prosjek. Kao što ste mogli pročitati, u 6 sezoni su bile dvije epizode po sat i nešto. To se desilo u svega nekoliko epizoda tokom svih 6 sezona i smatram da je sasvim to korektno. Koliko sam saznala, sedma sezona izlazi krajem septembra i zaista nisam sigurna da li je to i posljednja sezona.. Jednim dijelom sam veoma srećna zbog te sedme, ali i tužna jer je tako daleko izlazak iste. 

Ono što me malo smiruje i opušta, jeste da imaju dvije serije koje su povezane sa Chicago Fire i onda sam razmišljala i odlučila da njih gledam preko raspusta. Prva stvar jer ću na taj način upotpuniti neke dijelove koji su nedostajali u Chicago Fire, ali i jer se u jednoj radi o bolničarima, a u drugoj o policiji. A te tri stvari su zaista mnogo povezane, kako u realnom životu, tako i u ovim serijama. 


RADNJA SERIJE: Popularna serija prati profesionalne i privatne živote vatrogasaca i medicinskog osoblja vatrogasne postaje u Chicagu, tj. odjela Engine Co. 51, Truck Co. 81, Rescue Squad Co. 3 Ambulance 61. Nakon smrti vatrogasca Andrewa Dardena, lojalnost članova postrojbe podijeljena je između poručnika Matthewa Caseya, koji vodi Truck Co. 81, i Kellyja Severidea, zapovjednika Squada Co. 3., koji se međusobno optužuju za smrt dugogodišnjeg prijatelja i kolege. Dardenova supruga krivi Kellyja za tragediju, a krivnja poručnika izjeda. No unatoč podjelama, vatrogasci se ujedine kada njihov kolega Christopher Herrmann zamalo smrtno strada. Uz vatrogasce su bolničarke Gabriela Dawson i Leslie Shay, jedine žene u vatrogasnoj postaji. Uz vodstvo šefa Wallacea Bodena, članovi postrojbe svaki dan gledaju smrti u oči, čuvaju jedni druge te nastoje biti uz svoje kolege bez obzira što se dogodilo i koja je cijena spašavanja.



*sve fotografije preuzete sa google-a


Sam sastav glumaca mi se dopada. Ima jako mladih vatrogasaca, ali i oni koji bi mogli u toku nekoliko godina (u seriji) da odu u penziju. Sasvim korektno, te je prikladno za različite uzraste. Ono što mogu još dodati o ovoj seriji jeste da skoro svako ko je pogledao epizodu, ostao je oduševljen. Ili barem što ja znam da je pogledao. Pa su se tako našle i moja mama, sestra, rodice, rođaci i mnogi drugi. Svakome se dopada sama radnja serije. Naravno, nađe se pojedinaca i kome se ne dopada, ali ne ulazim u ukuse. Ukoliko je i vas zaintrigirala serija i ukoliko vam se sviđa sastav glumaca, možete pogledati seriju.


I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Da li vam se dopada ovakva tema posta? Želite li da pišem još neke ovako opširne preporuke? 
Ukoliko ste vi već krenuli gledati seriju, kako vam se dopada? Da li ćete nastaviti pratiti?
Ako je počnete gledati, voljela bih da mi javite svoje utiske!
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Rosegal Wishlist ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Ovo nije tip serija koji ja gledam, zapravo trudim se da ih ne gledam, hah, ali mi je ipak jako interesantna. Izgleda zaista zanimljivo. Hvala na divnoj recenziji draga!

    Malefica

    ОдговориИзбриши
  2. Ne, ne nemoj me navući na seeriju.. Pa taman sam rekla nema više serija haha :'D Previše izgubim pojam u vremenu, a još ako serija nije vrh onda još uzaludnije trošim vreme. Vidim da je serija zanimljiva, videću možda krenem da gledam. Sviđaju mi se ovakvi postovi. :)

    milicamp.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  3. I've seen a little bit of this show and enjoyed it. I really need to remember to catch up on it!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Aaaa, deluje mi jako zanimljivo! Obožavam prosto da gledam i istražujem nove serije, kao što možeš i videti na mom blogu!

    Books&Tea

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam gledala, a za čudo ni čula za ovu seriju, ali mi izgleda zanimljivo, hvala što si ovo podijelila s nama :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan post, nisam gledala seriju, ali si ti tako sve lijepo opisala da ću ju početi gledati :)

    http://doroty4.blogspot.com/2018/07/nogomet-i-barbike.html

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман26. јул 2018. 08:14

    Too hot weather for see a film of fire!! :)
    My Fashion on the Clouds Blog

    ОдговориИзбриши
  8. Zvuči zanimljivo ova serija, možda joj dam šansu i pogledam je. Inače, znam da postoji nova spin off serija o vatrogascima od serije "Uvod u anatomiju" pa ako te zanima možeš da je pogledaš. :)

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hmm, da nije slučajno Chicago Med, pošto sam i nju počela pratiti ❤️❤️❤️

      Избриши
  9. Nisam čula za ovu seriju ali mi deluje baš interesantno, definitivno ću odgledati koju epizodu. Nadam se da ćemo deliti isto mišljenje kada je odgledam. Hvala na predlogu, odličan post! ♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG