Instagram profili koji opuštaju

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post ❤️❤️❤️

 

*Nije me bilo sedmicu dana, ali znate kako je, škola je učinila svoje. Uskoro ide proljetni raspust, pa mogu malo da se opustim i posvetim blogu. Pored svega toga imala sam zdravstvenih problema.
* Također sam vam htjela reći jeste da ono Knjiško putovanje se neće održati jer je bilo malo prijavljenih. Ali, ja ću se potruditi da kada vas bude više i kada bude više zainteresovanih da se to održi kako treba.


Ja sam djevojka koja mnogo vremena provodi na instagramu, kako prateći poznate ljude sa naše scene, ali i sa strane. Tu se naravno nađu i mnogi youtube-ri, fit ljudi, pjevsči, blogeri, razne stranice sa citatima i sa nekim zanimljivim slikama, a ima puno i mojih prijatelja. Kao još uvijek neki početnik, nisam se odvažila da pređem u poslovni profil, pa sam htjela vas da pitam, šta vi mislite o tom prelaženju?
Želim da vam prestavim neke osobe čiji su meni instagram profili mnogo lijepi i na čijem uživam pri samom ulasku.


Mislim da svi znate ko je zapravo ona. Mogu vam reći da ja mnogo uživam u njenom profilu, nekako je opuštajući, a kada ga vidim, ja se razvedrim. Ta djevojka je meni mnogo lijepa, zgodna, i sveukupno dobra i zanimljiva. (blog: I am Ella)



Također, tu se pronašao i jedan naš bloger. Imala sam tu sreću pa sam sa njime mogla i da popričam, nažalost ne uživo, ali preko jedne grupe. On je prije svega jedan kulturan mladić i jako prijatna osoba, a to pokazuje kako na svom blogu, tako i na svom instagramu. (blog: mrm-style)



Jako inspirativna djevojka u svijetu mode. Ona nije prikazala svoje ime, niti nam je dala neke svoje informacije, ali zaista odiše tom nekom ljepotom i zaista je njen rad mnogo cijenjen i djevojke i žene širom svijeta se poistovjećuju sa njom.



Djevojka čiji sam ja rad odnedavno počela da pratim, a koja mi je dala neku smjelost da isprobam neke odjevene kombinacije koje su drugačije nego što se nosi ovdje. Mislim da niko neće požaliti kada uđe na njen profil i kada vidi kojom ona vedrinom odiše.



I za kraj još jedan momak. Mnogo mi se sviđa njegov rad, ali i njegove slike. On nas uči kako da putujemo unutar naših mogućnosti bez ugrožavanja našeg stila ili luksuznosti. Slike su mu jako prijatne za oči i možete da vidite dosta lijepih mjesta.


I to bi bilo to od ovoga posta. Da li vi pratite neke od ovih profila? Čiji vi rad volite i podržavate? Ko vam daje smirenje kada mu pogledate profil ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Veoma interesantna tema za post! Moram reci da mi se jako dopadaju profili koje si nam prezentovala! Zaista su veoma inspirativni i kako si i sama rekla, opustaju!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Nadam se da sam prenjela malu dozu opuštenosti ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Od navedenih pratim samo Ellu. :D Svi profili mi se dopadaju i slike su im stvarno divne! Sjajan post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Wonderful post, love it! ♥
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Divan post,takođe ideja za isti mi se jako dopada!Verujem da ću neke profile sa liste zapratiti,zato što mi se čine prelepim! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <------------ novi post

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Ukoliko ga uradiš, obavezno mi napiši pa da ga pročitam i da nađem neke nove profile za pratiti ❤️❤️❤️

      Избриши
  5. A wonderful post, dear! I like instagram <3
    I'd be happy friendship blogs ♥
    Julia Shkvo

    ОдговориИзбриши
  6. Bas su super slike ove prve devojke :D Ostali mi nisu mnogo zanimljivi


    www.infashionchains.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG