Bikini high neck

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post ❤️❤️❤️



Dobila sam ponudu da surađujem sa Zaful stranicom. Drage volje sam je prihvatila i sada ću vam pokazati šta se to meni sviđa i šta bih voljela da pogledate. 

Oni imaju mnogo kategorija koje možete pogledati OVDJE/HERE. Zaful je raznovrstan sajt i ja sam se oduševila koliko oni zapravo stvari nude. Imaju mnogo kategorija, od modnih, preko obuće, pa sve do nakita, torbi i kozmetike.
Ja sam jako zadovoljna kako su na stranici lijepo podjeljene kategorije i jako je pregledan sajt. Tako da slobodno uđite i pogledajte,a vjerujte mi da se nećete pokajati. Još pri tome i cijene su im jako pristupačne. Što se tiče dostave, ja još uvijek nisam sigurna kako ide. Ali čim mi dođu stvari ja ću vama pisati oko svega toga.  

Kako ide toplije vrijeme, shvatam kako nam se uskoro bliži i ljeto. I zbog toga sam oko bacila i na kupaće kostime kojih stvarno ima mnogo. Ukoliko vas zanimaju, ja bih vam predložila da užete u ove linkove u zagradi (bikini high neck and black bikini set). 

O jednom bih voljela da vam malo više pišem, pa pročitajte nastavku.
Inače nisam ljubitelj kupaćih koji su na bretele, ali ovaj mi se mnogo svidio. Iako nisu ove ilustracije na gornjem dijelu previše, nekako su dovoljno upečatljive. Smatram da bi bio idealan svim curala koje nemaju baš velike grudi, ali koje nemaju ni male. Nego onako, kao što bi ljudi rekli, zlatna sredina. Dobra strana gornjeg dijela je što zahvati bočnu stranu grudi, pa samim tim  napravi lijep dekolte. Što se tiče donjeg dijela za njega imam samo riječi hvale i koliko je on zapravo lijep. Dovoljno je dubok da prikrije manji stomak kod cura koje ga imaju. Bočne trakice prikrivaju strije koje se na tom dijelu najčešće javljaju kod djevojaka.

Pošto jako želim ovaj kupaći, rado ću ga sebi poručiti, pa ću vam pisati više o njemu kada mi stigne. Njega možete pogledati direktno na ovaj link:  http://www.zaful.com/coco-print-cami-bikini-set-p_193334.html?lkid=62179


Veliki IN su sada i cvjetni dezen, ali i stvariu maslinastom dezenu. Također, tu imam da vam pokažem još dva kupaća kostima i nadam se da će vam se sviditi. 

Što se tiče modnih stvari, mislim da imaju sve. Od haljina, preko farmerica, do majica, topova, haljina i svega ostaloga. Takodjer, Zaful sajt ispraća sve modne trendove, pa tako možete viditi i mnogo cvjetnog dezena. ja nisam pretjerani ljubitelj, ali naišla sam na mnogo stvari koje bih sebi poručila i koje bih rado nosila. 

I to bi bilo u suštini to. Nadam se da će vam se sviditi ovaj post i da ćete uživati u čitanju. 
Da li ste vi poručivali išta sa ovoga sajta? Koja je brzina pošiljke i kako stvari stignu? Ukoliko imate nešto da mi poručite, slobodno mi pišite ❤️❤️❤️

ZAFUL: zaful
ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. odlican post ,nije me bilo dugo na tvom blogu,ali vratila sam se .ako zelis pogledaj moj zadnji post i naravno ostavi svoje utiske u komentar

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da si se poslije svega opet vratila na moj blog. I hvala ti mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Odlican post, super stvari :)

    limitededitionlady.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Prelep kupaći, možda uzmem taj model! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Wonderful post, love it! :)
    Maybe follow for follow? :)

    veronicalucy.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG