Zaful review

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


I zdravo ljudi, kao što sam i najavila drugi dio paketa za Zaful sajta je tu. U prvom paketu se našla jedna torba, a ukoliko ste propustili taj post, možete da pogledate klikom OVDJE. Nadam se da vam se taj post dopao, kao i torba o kojoj sam vam tu pisala.
U ovom postu majica, šorc, trepavice, minđuše i još jedan par četkica. Ukoliko želite da saznate o čemu vam pričam i kako sve to izgleda, slobodno nastavite da čitate.


Prva stvar o čemu ću da vam pišem, jeste majica koja je došla. Ja inače naručujem u veličini L pošto volim šire i komotnije. Međutim, ovaj put sam ipak odlučila da ovu majicu naručim u veličini XL jer mi se učinilo da će mi rukavi biti prekratni na L majici. I iskreno se nisam prevarila što sam je poručila. Ispala je zaista odlična. I mnogo mi se dopada što je takva. Takođe, materijal je pamuk što mislim da je odlična stvar. Ona je više ljetna, ali bili su ludi popusti i ja nisam mogla da odolim. Više o njoj možete da vidite klikom na ovaj link majica.



Iduća stvar o kojoj želim da vam pišem, jeste šorc. Takođe ljetna stvar, ali opet kao što sam vam već rekla, ludi popusti i ja nisam mogla da odolim. Mnogo mi se dopao i jako je zanimljiv. Tu je jedna samo veličina. Šorc jeste čudan i iskreno, trenutno mi se ne dopada kako stoji, ali nadam se da će biti bolje preko ljeta kada budem mogla da ga nosim. Više možete da santate o njemu klikom OVDJE.


Zatim su na redu minđuše. Razmišljala sam o Novoj godini i shvatila sam da će mi trebati minđuše, ali nisam znala kakve. Pa sam ih onda malo razgledala i odlučila da će mi trebati neke neutralne koje će se moći slagati uz haljinu koju sam za sada isplanirala da nosim. Nadam se da će se i vama dopasti, a vi ih možete poručiti klikom OVDJE.


Zatim su tu trepavice. Bila sam skeptik oko narucivanja istih, ali odlučila sam da ih uzmem jer me iskreno zanima sama kvaliteta. Nisam ih do sada isprobala, ali sutra ću ih staviti, pa svakako ako mi se dopadnu, napisaću vam ovdje i obavjestiti o tome. A ukoliko ste i vi za to da ih isprobate, to možete učiniti klikom OVDJE.


I za kraj sam ostavila četkice. Ako se sjećate, ja sam već jednom poručivala i zaista sam sa njima oduševljena. Stvarno ih svakodnevno koristim i jako su kvalitetne. Tako da sam odlučila da još jedne poručim i opet sam zadovoljna kvalitetom. Dlačice ne ispadaju i mekane su. Sada su došle tri za lice, ostalo su oči. A njih možete poručiti klikom na OVAJ link. 


I još da vam kažem da su pripremili i jedan kupon za vas koji želite da poručite, a to je ZFNancy.
Uskoro vas očekuju i neki Novogodišnji i Božićni postovi.
A ukoliko vam se ovo dopalo, slobodno napišite.
Takođe, pišite mi prijedloge za iduće postove.
Svakako pogledajte i stranicu Balkanska Beauty Zajednica koja je zaista divna i koja se trudi da spaja bloggere. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Odličan review, draga moja. Kao što verovatno znaš, ja sam skoro ostvarila svoju prvu saradnju i to sa Zafulom, upravo. Htela sam da naručim ovaj maslinasti duks, mada sam bila skeptična po pitanju rukava. Tad nije bilo fotografija drugih ljudi da bih videla kako stoje (ne znam da li ih ima sad, nisam proveravala) i ipak sam odustala. Međutim, sad kad vidim na tebi, kajem se, iskreno. Predobro ti stoji! *--* Što se šorca tiče, on stoji na wishlisti i čeka leto. :D

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Žao mi je što ga nisi poručila, zaista je odličan. Nadam se da ćeš idući put naručiti njega ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. very beautiful post dear! =)

    https://elenabienvenido.blogspot.com.es/

    ОдговориИзбриши
  3. Odlične stvari si izabrala. Jako mi se dopadaju, ponaročito majica. :)

    Minnah's Life

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post. Ovakvu majicu i sorc sam i sama mislila naruciti, imam iste trepavice, obozavam taj model.

    Blog: MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svakako se nećeš pokajati što se tiče majice, a za šorc ne mogu da garantujem jer ne pristaje svakome isto. Ali svakako se možeš oprobati u tim stvarima ❤️❤️❤️

      Избриши
  5. Divan haul. Nadam se da ćeš sve ove stvarčice koristiti i nositi. Ove četkice mi se čine kvalitetnima, a i sama imam set četkica sa zafula i mogu ti reći da sam zadovoljna

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala mnogo. Takođe, posjedujem i ja jedan i zadovoljna sam sa njima ❤️❤️❤️

      Избриши
  6. Predobar haul! Oduševljena sam četkicama i majicom koja je mnogo kul. Odabrala si super stvarčice!

    http://jednostavnoana.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican revju bas si dobila puno stvari, nedavno sam i ja narucivala cetkice medjutim nisam dobila one za blendanje koje sam mislila da cu dobiti no ispostavilo se da sam pogresno shvatila. Duks mi se mnogo svidja takodje!
    https://www.youtube.com/watch?v=8j0SxTKmym8&t=5s
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. lovely post dear these are all cute thanks for sharing.
    https://wpthemesfree.website best wordpress premium themes

    ОдговориИзбриши
  9. Pametno od tebe što naručuješ majice veće veličine. Skoro svaka majica ima kratke rukave. I onda stvarno pazim. U svakom slučaju, odličan izbor!

    Felizhanna.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, baš to. Srećom pa imaju veličine pa je lakše odrediti. Hvala mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG