Favourite - January

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Kraj januara je već tu i ja sam se odlučila da napišem favorite ovog mjeseca. Naime, ove godine sam odlučila da pokušam da to bude na mjesečnom nivou, a ako ne budem ih imala dovoljno, to svakako mogu biti i u sklopu dva mjeseca. Međutim, mislim da će ipak biti za svaki mjesec jer ovo nisu klasično favoriti. Ovo sam popratila kod jedne divne youtuberke, Ana2cats, a ukoliko vas zanima kako je to ispalo i kako oni izgledaju, nastavite da čitate.

1. YOUTUBE KANALI

Ovdje imam dvije podjele, a to su strani youtube kanali i naši. Svaki mjesec ću se truditi da budu drugi u pitanju jer ih zaista mnogo pratim i željela bih da i vi upoznate taj dio. Što se tiče stranih ja imam dva primjera i to su dva kanala o porodicama, a u pitanju su: The Stauffer Life i This Gathered Nest. Oni snimaju vlogove. Zaista su odlični i svaku preporuku imate,
Što se tiče domađeg kanala, tu je svakako već pomenuta Ana2cats. Jako kvalitetni video snimci i mnogo je inspirativna.


2. APLIKACIJE

Svakako omiljena aplikacija mi je Instagram. Tu provodim najviše vremena i pronalazim dosta svoje inspiracije. Kao i fotografija što se tiče, tako isto i oko bloga. Pokušavam što više da popratim stvari koje su trenutno aktuelne.

3. FILM

Što se tiče ove podjele, iskreno nisam znala šta da pišem. Nisam pogledala mnogo filmova ovaj mjesec. Jer više volim da gledam serije. Ali nešto što sam svakako pogledala je bio film Step Up sa kojim sam u potpunosti oduševljena. I ne samo prvim dijelom, nego svim dijelovima. Od malena ga volim i uvijek se trudim da ga pogledam kada vidim da ima negdje na TV-u. Tako da je i ovaj januar bio posvećen njemu.


4. MODA

Ovdje vam predstavljam svoju omiljenu stvar. U pitanju je ova dole crna torba. Mnogo je volim i zaista izgleda fantastično. Dosta stvari stavljam u nju i nju sam nosila čitav januar kada god bih izlazila iz kuće. Takođe je i veoma praktična.






















5. SAJTOVI

Ukoliko me pratite duže vrijeme, znate da je Zaful omiljeni sajt već dugo vremena. Imaju izuzetno kvalitetnu robu i mnogo su uslužni i ljubazni ljudi. Sarađivala sam više puta sa njima i do sada mi se nije nikako desilo da dođe nešto oštećeno. Takođe, uvijek su mi razdvajali pakete kako ne bi došloo do carinjenje paketa i svaka im čast na tome. Svaka pohvala za ovaj sajt.

6. SERIJA

Takođe, ako ste čitali mojih 5 preporuka serija, znate da mnogo volim španske, pa se i ovaj put našla jedna na mom spisku. Ali sada je u pitanju jedna druga serija od ovih koje sam spominjala. A to je Anđeo i vrag. Ukoliko vas zanima opis, pročitajte ga u daljem tekstu: Prije više od dvadeset godina, mladoj sluškinji Esperanzi Salvador, sin obitelji na čijem je imanju radila napravio je dijete. Obitelj Acero, pogotovo majka Graciela, trudnoću nipošto nisu prihvatili te Esperanzu odvode u kliniku za pobačaje. Djevojka uspijeva pobjeći i seli se u Miami kako bi bila što bliže djetetovu ocu, Martínu, koji živi u New Yorku. Dolazak u veliki grad izazove dodatne probleme kada je napadnu i okradu. Usred sve te muke rađa sina Ángela. I to je samo dio tog opisa. 



7. INSTAGRAM PROFIL

Tu je svakako moja najveća ispiracija i što se tiče bloga i što se tiče fotografije. Vjerujem da već možete naslutiti o kome je riječ. Da, to je Andrijana sa instagram profila vesnikproleca. Zaista draga djevvojka koja se trudi da svakome pomogne i da ukaže na greške. Baš je sada imala dva puta vikend pomoć, da tako nazovem. Ljudi su joj slali footgrafije na zadate teme, a ona im je ukazala na greške. Takože, ona ima online priručnik koji možete kupiti javljajući se njoj na e-mail. A o tome više imate na njenom instagram profilu koji imate gore.

8. LJEPOTA


Ovdje sam navela jedan od omiljenih proizvoda. To je Avon-ova micelarna voda. Jako dobra stvar i ssuper otklanja šminku. Meni nije izazvalo niakve neželjene reakcije, nego mi je čak i pomoglo licu da se očisti kako treba. Ali ukoliko želite recenziju, pišite mi u komentarima.

*slike preuzete sa We hear it-a 

9. ŠMINKA

I posljednja, ali ne najmanje bitna stvar jeste Avon Mark ruž o kojem sam vam pisala u ovom postu. Zaista jako dobar ruž koji me iz dana u dan svaki put sve više oduševi. Definitivno će se naći još neki ruž iz te kolekcije. 

I to bi bilo to od ovoga posta.
Svakako, ako želite još neki post na ovakvu temu, slobodno pišite te prijedloge. Ili ukoliko želite konkretno favorite šminke ili neke druge.
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Rosegal haul.
Pišite mi u komentar šta želite da vidite u idućim postovima. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Odličan post,sviđa mi se tema posta,bilo bi odlično kad bi ovo radila svaki mjesec ako bi stigla!Step Up je divan film!♥

    Bella Place.

    ОдговориИзбриши
  2. Simpatičan post, drago mi je što si ove favorite uradila na svojstven način :D I meni je zaful omiljeni sajt, ruksak je predivan :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  3. Rančić je prelep, baš mi se dopada! A i ostali favoriti su ti odlični, film nisam gledala i jedva čekam da nađem slobodnog vremena i pogledam ga ♥ ♥ ♥

    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/2018/01/dream-destinations.html

    ОдговориИзбриши
  4. Super favoriti :) Vesnikproleća je divan i insirativan profil! <3

    ОдговориИзбриши
  5. Ja sam bila odusevljena Andrijaninim storijima, kada sam videla da daje savete za forigrafisanje. Iskreno, bas mi se dopao post 💕❤. U poslednje vreme jako volim da citam favorite, pojma nemam zasto 😂😂.

    Novi post----
    mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  6. Hi! I see that you a fantastic blog!
    I really like your design and that's how you write😊
    I like to be in touch with so great and inspirational blogs. That why i wanted ask
    follow for follow?

    ОдговориИзбриши
  7. Thank you for visiting - it is nice to see you!
    I am following you and enjoy your blog.
    Best wishes, Mimi
    http://inmyprimetime.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  8. Slobodno napisi recenziju za Avonovu micelarnu vodu!❤
    Zapratila sam tvoj blog nadam se da ces i ti moj 😳
    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/?m=1

    ОдговориИзбриши
  9. Great post and great idea!
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post svidja mi se tvoj izbor Youtube kanala kao i Instagram profil koji si odabrala koji i ja inače pratim. Adrijana je fantastična.

    Thomas's Wonderland

    ОдговориИзбриши
  11. Super favoriti, ranac je prelep ♥

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG