ToSave haul

Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi post ❤️❤️❤️  



Kao što vjerujem da znate, prije mjesec dana sam vam prestavljala sajt pod nazivom ToSave. Takođe, u tom postu sam postavila sve što ću naručiti. Paket mi je bio poslan 22. aprila, a sve stvari su mi došle prije otprilike sedam dana. Što se tiče samog sadržaja, tu se našlo minđuše, više minđuša (malo se čini neobično, ali objasniću), brush cleaner (tačnije ono za pranje četkica), šest malih blendera i dvije palete. U pitanju su gliteri i za konturu. Znam da to nije najpametnije, ali željela sam da vidim kakvo će doći. Ukoliko vas zanima moje mišljenje o svemu, nastavite čitati dalje post.



Ove sam minđuše naručila drugarici za rođendan. Ona izuzetno voli minđuše i kada sam ih ugledala, znala sam odmah da će joj se dopasti. I definitivno nisam pogriješila. Ona je stvarno oduševljena i nosila ih je nekoliko puta do sada. 



Mislim da sa ovime tek nisam pogriješila. Sestra, mama i ja se šminkamo i svakako je potrebno blendera. Pogotovo ovih malih radi prilaska očima, ali i za blendanje kremastih kontura. Nisam ih još probala, ali svakako hoću prilikom jednog od idućih šminkanja. Mada mislim da su kvalitetni.


Brush cleaner pad

Ovo je izuzetno dobra i korisna stvar. Jako je praktično i dovoljno je veliko. Takođe, ima nekoliko vrsta da tako nazovem na koje možemo prati četkice, što mi se takođe mnogo dopada. Svakako imate veliku preporuku od mene za ovo.


Earring stud set

Ovo je jako dobar set minđuša. Planiram da bušim još nekoliko rupica na uhu, a z ato su mi potrebne ove minđuše i stalno uzimam nove i gdje god vidim da ih naručim, to svakako uradim. Jako su praktične, ali jedina stvar koja mi se ne sviđa jeste što je iza željezno da se prčvrti minđuša, a ja sam veći ljubitelj silikona.


Eye shadow palette

Kao što sam već rekla da nije dobro naručivati šminku preko interneta, ali zovo sam baš željela jer su mi se dopali gliteri, nema ih nigdje kod nas, a i da isprobam samu kvalitetu. Ova, kao i druga paleta su mi došle oštećene. Međutim, kod ove samo jedna je sjena otišla. Ali to ne umanjuje samu kvalitetu. Nosila sam već mnoštvo puta i mnogo mi se dopadaju kako stoje. Takođe, kada ih nanosim, potrebno je da je četkica mokra kako bi sve lijepo ostalo na očima. Ukoliko želite, mogu možda neki look da vam postavim u nekom od narednih postova. I da, slika je dok je paleta još bila oštećena, ali iskreno ne znam ni kako da popravim ovu prvu, pošto nisam sigurna da se može kao i sa običnim sjenama.


Bronzer palette

Kod ove palete su mi se oštetile dvije sjenice da ih tako nazovem. Nažalost, po meni najljepše boje u ovoj paleti. Nisam je isprobala jer sam je tek danas represovala jer tek sam danas uhvatila vremena. I samo iz tog razloga imaju dvije slike sa različitom pozadinom, pa nadam se da mi nećete zamjeriti. Druga slika je kada je represovana paleta, ali i dalje se nisu sjene osušile pa izgledaju jako ružno, tako da ne zamjerite. 



I to bi bilo to od ovoga posta. Zadovoljna sam sa svime što sam isprobala. Žao mi je što su mi palete došle oštećenje, ali to sam mogla i da pretpostavim jer je transport bio u pitanju. Što se tiče ljudi, izuzetno su prijatnji i stvarno su dobri za saradnju. Trude se da ispoštuju maksimalno na svakom području. Ja se nadam da će se ova saradnja nastaviti i u buduće.
Takođe, njihove cijene su izuzetno pristupačne za svačiji džep. Kao što smatram i da se može pronaći za svakoga po nešto korisno jer imaju izuzetno širok asortiman. Svakako posjetite njihov sajt i pogledajte njihovu ponudu koju nude.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo My current playlist ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Mnogo mi je krivo što su ti obe palete stigle oštećene, ali to je njihova krivica jer ih nisu zaštilili. Međutim, valjda ćeš uspeti da ih iskoristiš. Sve ostale stvarčice mi se mnogo dopadaju, pogotovo set minđušica. Inače imam isti čistač za četkice i obožavam ga! Odličan Haul, draga! ♡♡♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
  2. Jako mi je žao što su ti palete stigle u takvom stanju u kakvom su, ali makar ima par čitavih nijansi. I ostale stvari su zaista jako lepe, kao i ove palete, i drago mi je da si maakr njima zadovoljna ❤️

    Novi postovi: The girl named Ana ❤️

    ОдговориИзбриши

  3. I love the post:)
    Have a nice day, dear!

    ОдговориИзбриши
  4. Žao mi je zbog oštećenih paleta, ali drago mi je što si uspela da izvučeš ono najbolje iz njih. :)


    http://www.couture-case.com/

    ОдговориИзбриши
  5. Nice post dear :*

    http://makeupislovee.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. Divna kupovina, baš mi je žao što su ti se palete polomile, ali mi je drago da si ih uspjela nekako spasiti, naušnice su predivne. Ovaj sajt se baš čini dobrim i jeftinim :D

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  7. Lepa kupovina, bas mi je zao za glitere, tako su lepi 😊

    xbeautyplace.blogspot.rs 🐞🌈💄

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG