Catrice highlighter

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Ja sam osoba koja izuzetno voli highlightere. Volim da kada se šminkam da sve to naglasim i da se vidi, što bi ljudi rekli "iz aviona". Tako da sam dugo vremena bila u potrazi za nekim dobrim i mislim da sam našla jedan drogerijski. U pitanju je Catrice highlighter.
Moj je u nijansi 010 Light Infusion. Mislim da je on najsvjetliji i definitivno mi se najviše dopada. Što se tiče gramaže, ima 8 grama što mislim da je izuzetno dobro. Njega je jako teško potrošiti. Kod nas se koristi skoro svaki dan već 2-3 sedmice i uošte se ne primjeti da je korišten. On dolazi u plastičnoj ambalaži i ona je izuzetno čvrsta. Što se tiče otvaranja poklopca, nije ga uopšte teško otvoriti, čak vam ne trebaju ni nokti za njega.


Mislim da je jedina mana cijelog pakovanja, što se slova lako brišu sa pakovanja. Naime, rekla sam već da ga posjedujem 2-3 sedmice i za to vrijeme vidite i sami koliko su se slova izlizala. Nažalost, mislim da od njih neće uskoro biti ništa. Ali ipak mu opraštam jer je jako dobar.
Što se tiče cijene, bio je oko 10KM i mislim da je solidna cijena za Catrice-ov proizvod. Također, smatram da ova cijena zaista opravdava svoj kvalitet.


Što se tiče samog intenziteta, on se može lako nadograđivati. Može da bude umjeren i da se stopi sa vašim svakodnevnim look-om, ali može i da se nadogradi pa da bude, kao što bih ja rekla "kao iz avion" i to mi je zaista odlično. Pogotovo za neke večernje izlaske kada želite da naglasite čitav svoj make-up look. Za ovo vrijeme što ga koristim, često dobijem pozitivne komentare i sama pitanja šta je to na mome licu.


Ja ga pored jagodične kosti volim nanositi i u sam ugao oka, ispod obrva, ali i na sam vrh nosa kako bi dobila neki svježiji look. I to zaista odlično izgleda uz samu konturu koju prije toga uradim. Ne znam da li ste znale, ali ukoliko želite da naglasite vaše usne na prirodan način, onda je samo potrebno da ga stavite malo na vrh gornje usne i one će se učiti bujnije.


I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopada recenzija. 
Da li ste vi koristile ovaj highlighter? Ako jeste, da li vam se dopada? Ukoliko niste, da li planirate da se nađe u vašoj make-up kolekciji?
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Outfit - Manzara ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Nice post.
    It really looks like a good product.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam isprobala ovaj hajlajter, ali izgleda odlično, a i volim catrice proizvode

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  3. Imam ovaj hajlajter I malo je reci da ga obozavam. Sija jako lijepo I prirodno.

    PajaMala.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Ohhhhhhhh honeeeeeeeey i love highlighters. Lijepo ti stoji sa bojom koze, svidja mi se, volela bih da ga isprobam :)

    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Divna recenzija <3 nemam ovaj hajlajter ali mi se bas dopada. Jako je lep :)

    ОдговориИзбриши
  6. Izgleda dobro, voljela bih ga isprobati. Super post <3

    www.livinglikev.com

    ОдговориИзбриши
  7. We understand it takes a lot of effort in finding the right dream property, and our specialists will move mountains to make this a pleasant experience for you. Visit us: Rama Real Estate UAE

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG