Hair

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Htjela bih da vam predstavim nešto sa čime sam naprosto oduševljena. U pitanju su šampon i regenerator. Ja trenutno imam jako tretiranu kosu. Tačnije, farbam je već neko vrijeme, te je stalno peglam i kovrdžam što mnogo oštećuje kosu. Zbog toga sam morala da pronaćem nešto što će mi održavati kosu. Što se tiče pranja, perem je dva do tri puta sedmično. Ne masti mi se previše, malo više tjeme što ja smatram da je u redu. Šišam je na svakih šest mjeseci kako bih održavala i dužinu, ali i kako ne bi previše bila oštećena. Ja iskreno smatram da treba da se ima svoj frizer koji poznaje vas i vašu kosu. Jer ja ne volim kada kažem frizeru da me ošiša kratko, a on počne negodovati i ošiša te po svom mišljenju. Isto tako, jako je važno da se kosa tretira sa samo jednim šamponom i da se koristi regenerator ili maske za kosu.


Ja sam svoje pronašla. Tačnije, tata mi ih je donio iz Austrije da isprobam. I kada sam probala, naprosto sam se oduševila. Kosa mi je poslije prvog pranja postala izuzetno mekana na dodir, nježna poput svile. Daje joj neki poseban volumen... Ono što sam zaboravila da napomenem gore jeste da je izuzetno važno da kada koristite jedan šampon, da se trudite da koristite isti i regenerator jer će to umanjiti nastanak peruta.






















Ova dva proizvoda imaju po 300ml. Što je poprilična količina proizvoda. Pošto ja dva do tri puta perem kosu sedmično i sa time da i moja sestra koristi ove proizvode, nama traje nešto manje od mjesec dana do punog mjeseca. To je što se tiče šampona, a regenerator traje duže jer se nanosi manje količinski i na manji dio kose.
Ove proizvode možete da nađete u DM-u. A što se tiče cijene, za nju nisam sigurna. Znam da ih je moj tata pronašao po nekim ludim popustima. Svakako ću opet provjeriti u nekim DM-ovima, pa ću vam javiti.

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Da li ste vi nekada koristili ove proizvode? Kako vam se dopadaju? Šta vama najbolje odgovara za vašu kosu?
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Apple cake ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Cute duo! I've never tried this brand.

    www.fashionradi.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Nisam do sada još isprobala ovakav šampon i regenerator, ali ako ih pronađem u nekoj drogeriji ili trgovini obavezno ću kupiti i sama isprobati ;)
    NOVI POST -> Peany

    ОдговориИзбриши
  3. Nikada do sada nisam vidjela ove proizvode u dm-u, ili ih kod mene nema ili ja nisam obraćala pažnju. Moraću pogledati slijedeći put kad budem išla:D

    sosihappylife.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Možda i nisu dostupni kod nas, svakako mi javljaj jesi li ih pronašla ❤️❤️❤️

      Избриши
  4. Nisam isprobala ove proizvode, već godinama koristim iste stvari za kosu ali sad kad razmislim o tome... trebam dati šansu i nečem drugom. Hvala na preporukama!
    Svrati: xshoppingholicx.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je što si pronašla jednu preporuku i kod mene ❤️❤️❤️

      Избриши
  5. Nisam do sad videla te proizvode i marku. Potražiću ih i isprobati jer se i ja farbam, a pošto tebi odgovaraju sigurno će i meni. :)

    jasminadimitri.blogspot.rs | youtube.com/jasminadix

    ОдговориИзбриши
  6. Thanks and hello from Bosnia ❤️❤️❤️

    ОдговориИзбриши
  7. Jako koristan post i definitivno ću isprobati jer zaista tražim neke kvalitetne proizvode jer planiram da znatno pustim kosu!

    Books&Tea

    ОдговориИзбриши
  8. Анониман4. јул 2018. 21:23

    Great review! :)
    Would you like to follow each other also via G+ FB Twitter and Instagram?
    My Fashion on the Clouds Blog
    My G+
    My Facebook
    My Twitter
    My Instagram

    ОдговориИзбриши
  9. Drago mi je da si pronašla proizvode koji odgovaraju tvom tipu kose i sa kojima si oduševljena. Ukoliko naletim na iste, definitivno ću ih isprobati. Meni su trenutno omiljeni proizvodi za negu kose: Gliss Oil Nutritive šampon za kosu, Garnier Macadamia 3 u 1 maska za kosu, Avon AT serum za kosu sa arganovim uljem, Avon 5 u 1 sprej za negu kose, L'oreal Elseve Cica Repair maska za oštećenu kosu i Balea sprej za zaštitu od toplote prilikom stilizovanja. Odličan post, draga! ♡

    www.iammilitza.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Oh hvala ti mnogo. Ja takođe koristim to dvoje od Avona i naprosto sam oduševljena sa istime. Drago mi je što si podijelila to ovdje sa mnom ❤️❤️❤️

      Избриши
  10. Nisam probala nikakve Cien proizvode, ali koristim trenutno afroditin šampon od bijelog luka, koji poboljšava rast kose, malo je reći da mi je kosa divna poslije njega. Također avonov tretman za kosu, odnosno masku i avonovo ulje, to mi trenutno baš prija kosi

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  11. Super recenzija draga :) Iskreno ne koristim njihove proizvode za kosu,a proizvode za kosu koje bi ti preporucila su od Eucerina i Bioderme :)

    Novi post:

    http://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/07/the-zulu-palette-by-juvias-place.html

    ОдговориИзбриши
  12. Hvala na recenziji... Nisam probala ovaj šampon... :)

    ОдговориИзбриши
  13. Divan post draga!
    Nijesam cula za taj proizod prije nego sam proctala toj post. Potrudicu se da ga isprobam što je prije moguće. I još uijek sam u potrazi za saršenim proizodom za soju nemoguću kosu! :') ♥
    Što se tiče ideje za post, mnogo bih voljela kad bi na tvom blogu vidjela neki summer outfit post, jer ih, što je vrlo čudno, jako malo ima u poslednje vrijeme! :)
    Zapratila sam te. ♥♥
    My blog
    New post

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG