What I really love about Saski collection

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Jedan od mojih uzora je Tammy Hembrow. Ona je blogger i fitnes guru. Takođe, ona ima youtube kanal gdje objavljuje snimke. Ima dvoje predivne djece. Ona je snimala jednu svoju trudnoću i kako je prolazila, te kako je poslije nje izgubila kilograme. Zaista je divna osoba, puna ljubavi. Ona takođe posjeduje i modnu liniju pod nazivom Saski collection koja je 29-og juna proslavila uspješnu godinu postojanja. Zanimljiva činjenica je i što se njena kćerka zove Saskia. I isto tako, zanimljiva činjenica jeste da je sama Tammy dizajnirala svu odjeću. Ono što sam htjela da vam pokažem kroz ovaj post, jeste neke stvari iz njihove kolekcije koje ja mnogo volim i koje se meni mnogo dopadaju. Nadam se da će se i vama sviđati.







I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ukoliko želite da napravim post o motivaciji za vježbanje, pišite mi i to ću drage volje da uradim.
Moram napomenuti da je ovo sve moje mišljenje, da nije nikakva saradnja u pitanju, nego jednostavno želja da podijelim rad jedne divne, mlade i uspješne žene. Isto tako, sve slike su preuzete sa glavne stranice Saski Collection. A na slikama je sama Tammy. Takođe, prije nekog vremena sam u školi imala zadatak da napravim stranicu o nekome i ja sam odabrala Tammy, pa bih voljela da bacite pogled i na tu stranicu i recite mi svoje mišljenje o njoj tammyhembrow.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Hair ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Tammyna kolekcija mi se jako dopada,a i ona mi djeluje kao pravi uzor,jer izgleda kao samouvjerena i uspjesna osoba.Super post.<3

    sweet-dreams-14.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam još do sada čula za Tammy, ali definitivno se po tvojim opisima čini kao jako dobra osoba. Za kolekciju sam čula u par navrata, ali nikada nisam obraćala pažnju na nju jer me nije zanimalo, ali stvarno vidim da su super stvari :D Divan post draga :*

    Pitanja za Q&A možeš postavljati na mom blogu -> Peany

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam čula za ovu ženu ranije, ali sada si me inspirisala da istražim malo. Hvala na tome!

    Novi post | Nova SOS rubrika | Instagram

    ОдговориИзбриши
  4. Hey. :) Možeš bacit oko na moj blog? Nova sam pa tražim druge bloggere, koji bi me htjeli pratit i ja njih. :)

    ОдговориИзбриши
  5. really good post and stunning items:) follow:) hope U follow back:)

    ОдговориИзбриши
  6. Divan post, draga!

    https://mysweetescapemasha.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  7. Que post incrível. Peças lindas.
    Se seguir sigo de volta.
    Beijos

    https://glamour-02.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG