My friend doesn't know me

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



Jedna od mojih najboljih drugarica je osoba koju nisam baš voljela u osnovnoj školi. Nikada nije bilo nekog posebnog razloga, ali mladost ludost. Da bi se desilo da u srednjoj zapadnemo skupa u razredu. Kroz prvi razred smo se polako počele družiti. Počele smo normalno razgovarati i malo po malo, razvile smo odnos pun povjerenja. Nas dvije smo osobe koje se jako dobro razumiju i slažemo se u velikoj većini. Ona je neko ko zna kako razmišljam, ali isto tako i ja znam kako ona razmišlja. Tako da sam odlučila da odradim jedan post u kome će ona meni odgovarati na zadana pitanja, kako bih vidjela koliko me poznaje. I da,  neću joj postavljati neka obična pitanja koja su zaista česta, nego sam ja smislila svoja. Naravno, da napomenem, ovo je sve vid šale. Pa da krenemo:

1. Tri pjesme koje nikako ne volim?

Njen odgovor: Ne voliš Mariju. Ne voliš Usne od adrenalina. I ...... ne znam treću.
Šta je zapravo istina: Ne, ne volim pjesmu od Zeljke Samardžića Marija, ne volim Usne od adrenalina, a treća pjesma je Lutka od S.A.R.S.-a.. Druge dvije pjesme su nešto što ne volim zbog prijašnjeg vremena, a prva je možda malo čudna stvar. Ja za tu pjesmu nisam znala, ali su je svi oko mene pjevali. Kada sam odlučila da je poslušam, bila mi je jako glupa i dosadna. Čak ni na njegovom koncertu nisam mogla da je slušam.

2. Šta ne volim da jedem (navedi bar dvije stvari i za voće i za povrće)?!

Njen odgovor: Mrkva i bijeli luk, a za voće ne znam :O
Šta je zapravo istina: Od povrća ne volim da jedem: mrkvu, boraniju/mahune, blitvu, špinat, niti jedan luk.. Što se tiče voća: dinja, ananas i višnja. Pored toga, ne volim da jedem ni ribu, ali tokom posta je jedan ponekada.

3. Koja mi je omiljena boja? 

Njen odgovor: Plava, plava.
Šta je zapravo istina: Zapravo, omiljena boja mi je crvena. Ali to se na meni samoj ne može toliko zamjetiti jer ne nosim toliko stvari u toj boji, ali često nosim crvenu boju laka.


4. Koju boju ne volim nositi? 

Njen odgovor: OTKUD ZNAM :O Žutu?
Šta je zapravo istina: Bijela boja je boja koju ne volim da nosim. Iako se dešava da je oblačim Ali jednostavno nisam neko ko se osjeća previše komforno u toj boji. Na tu konstataciju moju, ona je dodala da je najbolje da mi vjenčanica jednog dana bude žuta haha.

5. Koja imena bih dala djeci? (navedi bar dva za oba pola)

Njen odgovor: Prvi dio odgovora je naša šala, koju ne bih da ovdje iznosim jer bi je neki ljudi mogli zaista pogrešno protumačiti, a to mi zaista nije u planu. Zatim je rekla za muška Uroš i Nemanja. A ženska naravno nije znala jer je i ona osoba koja ne pamti ženska imena.
Šta je zapravo istina: imam nekoliko imena koja mi se dopadaju. od muških su to: Sergej, Strahinja, Uroš, Nikolaj, a što se tiče ženskih: Katja, Kjara i Katarina.. Ako ste primjetili, volim dosta neobična i nesvakidašnja imena. 

6. Koji komad odjeće ne volim da nosim?

Njen odgovor: Grunjak!
Šta je zapravo istina: Da, to je u potpunosti istina. Ne volim nikako da ga nosim i koristim svaki momenat da provedem bez njega. Iako znam da to nije zdravo, ali šta ću kada mi smeta.


7. Šta me užasno nervira kod dopisivanja sa nekime?

Njen odgovor: Kada ne odgovara sto godina, kada smara i vrv kada šalje 100 poruka uzastopno.
Šta je zapravo istina: To je sve tačno. Pored toga, ne volim totalno nepismenost. Tačnije, nerviraju me stvari koje su neke koje se uče dok si još kod učitelja/učiteljice. Tipa, kada neko piše "neznam", "samnom" i kada piše "bih" za svako lice jednine. Ostalo i ne toliko, ali te tri stvari su mi jako iritantne. 

8. Omiljena boja sjenke za oči?

Njen odgovor: Smeđa.
Šta je zapravo istina: Da, smeđa je boja koju jako volim nositi i nju često nanosim kada idem na neke proslave ili u izlaske. Dok u slobodno vrijeme jako volim rozu sjenku za oči.

9. Sa koliko godina sam prvi put bila u vezi?

Njen odgovor: Ja msm sa 14.
Šta je zapravo istina: Da, sa svojih 14 godina sam prvi put bila u vezi, da kažemo prava veza, u kojoj se desio i prvi poljubac. Naravno, to svakako nisu pohvalne godine za vezu. Ali ono što mogu reći je da se u toj vezi ponašalo u skladu sa godinama, a ne kao sada kada su djeca od 12 godina u vezama i rade zaista svašta. 


10. Da li lako vjerujem ljudima i šta mi je najvažnije kod prijateljstva?

Njen odgovor: Ne vjeruješ ljudima, jer su *****, teško stičeš povjerenje, a onaj ko ga dobije kod tebe postaje ti jako dobar i blizak prijatelj (like me). Kod prijateljstva povjerenje znači na prvom mjestu, iskrenost, pažnja, poštovanje.
Šta je zapravo istina: Ovo je ono što bih ja rekla pravi filozofski odgovor. Ovakva je ona zapravo i tu pokazuje koliko me zapravo potpuno zna. 

*sve slike preuzete sa We heart it-a
I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. 
Ukoliko želite još da znate nešto od našeg prijateljstva, slobodno mi pišite. Kao što sam već rekla, ovaj post je bio vid zabave.. Isto tako, ako neko želi da odradi ovakvo nešto sa najboljim prijateljem, slobodno to odradite i pošaljite mi link tog posta jer baš bih voljela da vidim takvo što.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Catrice HD liquid coverage ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Pa zapravo su joj fini odgovori, očekivala sam veće fejlove 😂 Inače, pomenula si gore nepismenost tokom razgovora... Ne samo da je nekima "bih" za sva lica jednine, nego i množine. I to ne "mi bi" nego "mi bih". Pre neki dan sam videla "Voleli bih da..." Znači, minut ćutanja.
    Jako lep post, Marija ❤

    thegirlnamedana.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aaah, kako tako mogu. Uff, svaka se naježim kod toga, pogotovo zato što je to u pitanju zaista osnovno, što se uči još kod učitelja/učiteljice.. Hvala mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Njeni odgovori su još i dobri, mislim da bi moja drugarica sve omašila. :D

    The Beauty Journal

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svakako možeš isprobati i u vašim porukama, pa mi javljaj rezultate ❤️❤️❤️

      Избриши
  3. Odličan post. Ako želiš, posjeti moj blog i zaprati. Aboutseason.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG