Manzara outfit

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Prije nekog vremena mi je došao kombinezon koji sam poručila sa Manzara sajta. Imala sam priliku i da ga obučem za jednu svadbu i da ga nosim nekoliko sati. Oduševila sam se samom kvalitetom. Mnogo je prozračan i komforan, te mi uopšte nije smetao prilikom nošenja. 
Sam dezen je izuzetno zanimljiv. Jedina mana kombinezona jeste što čim se sjedne, on se izgužva, što ćete moći da vidite na slikama gdje ga nosim. Takođe, slike su malo mutne, nadam se da vam nije to toliki problem. Svakako možete više slika kombinezona da očekujete na mom instagram profilu, gdje ću svakako da objavim. 
Link kombinezona možete da nađete OVDJE/HERE.


I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ako imate još neku temu o kojoj bih trebala više pisati, svakako mi pišite. Željela bih da više komuniciramo.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Anemoye.com ❤️❤️❤️


FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

You are the best - giveaway

Favourite - January