Dresslily review

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Ovaj post malo kasni, ali željela sam da isprobam što više ove proizvode kako bih vam dala što bolju recenziju. Naime, sarađivala sam sa Dresslily sajtom i zaista sam se oduševvila. Ljudi su izuzetno ljubazni i kulturni i sa njime se može dogovoriti oko svega. Gledala sam da naručim ono što mi treba, ali i da naručim ono što mi može i kasnije koristiti. Poručila sam tri stvari, a to je crni džemper, kupaći i četkice za šminkanje. 

Ovaj crni džemper je apsolutno savršenstvo. Izgleda odlično, pristaje odlično. Izuzetno je mekan i topao, tako da vam i na nekom minusu neće biti hladno. Što se tiče izrezanih dijelova, to mi je još slađe. Takav džemper i jesam mjerkala neko vrijeme. Svakako ću ga nositi mnogo ovu zimu. 
Sada ga imate na nekom ludom popustu od 53%, pa slobodno bacite oko na njega. 




Iduća stvar jesu ove četkice koje su mi zaista bile potrebne. Imala sam priliku da ih nosim na jedno putovanje i zaista ima sve što je potrebno da se našminkate. Dlačice ne otpadaju prilikom pranja. Kao što na slici možete viditi, ove četkice sam upravo koristila, pa ima pojedinih koje nisu čiste. Nadam se da mi ne zamjerite. To je sam dokaz koliko ih često koristim. Ukoliko želite detaljniju recenziju, slobodno mi pišite dole u komentaru. I one su takođe na popustu od 42%, pa ih pogledajte.
Link


I za kraj, tu je ovaj kupaći. Sličan imam sa Rosegal sajta i on mi je odličan, a ako ne znate o kojem pričam, možete pogledati u postu Rosegal haul. Ali ovaj kupaći je jedno veliko savršenstvo. Što se tiče veličine, možda sam mogla broj manji, ali ipak nisam željela da rizikujem pa sam naručila standardnu veličinu. Gdje god da sam obukla ovaj kupaći, dobila sam samo riječi oduševljenja. Trenutno je rasprodan, ali nadam se da će ga uskoro vratiti u prodaju jer je odličan kupaći.
Link



Nove stvarčice možete pogledati na sledeći link! Dresslily stalno izbacuje nešto novo!
 Dresslilys New Arrivals 
It's time to refresh your wardrobe! DressLily prepare the best high-quality but low-prices products for you, make you free under all occasion for Monday to Friday

Free Shipping for orders over $45.00
20% Discount code: GBJKNO
($30-$6,$50-$10, $80-$16, $100-$20, $150-$30, $200-$40, $300-$60")

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ako imate još neku temu o kojoj bih trebala više pisati, svakako mi pišite. Željela bih da više komuniciramo.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Sweater weather TAG ❤️❤️❤️


FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG