Na šta ću potrošiti pare polije Korone?

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Stalno gledam neke youtube videe, čitam na blogovima recenzije o raznoraznim proizvodima koje planiram da uzmem. Naravno to su sve neke sitnice i gluposti, ali postoji dosta stvari iz oblasti njege koje bih željela isprobati i naći odgovarajuće proizvode za sebe. Naime, za većinu proizvoda znam da ima na određenim mjestima u Srbiji, dok za BiH i nisam toliko sigurna da igdje ima. Ukoliko neko bude znao za neki proizvod ili ima mišljenje o nekom pomenutom proizvodu, voljela bih da mi napiše u komentar ili privatnu poruku. Pa da krenemo sa postom.

It's skin

O ovome sam čula mnogo i čitala i zaista mislim da imaju odlične serume. Mislim da su pogodni za svačiji tip kože i da svako može da pronađe nešto za sebe. 


Balea

Balea ima svoju raznovrsnu ponudu i zaista sam oduševljena, što pakovanjima, što izborom stvari. Probala sam nekoliko stvari ovog brenda i oduševila se istim. Meni su na listi želja one jednokratne maske. Znam da imaju u raznim oblicima što mi je izuzetno simpatično. Takođe, čula sam da imaju odlične kupke. A što se tiče onoga o kojem sam najviše puta čula je svakako sa mirisom bijele čokolade. A pošto volim bijelu čokoladu i da jedem, mislim da bi mi se dopao miris. 


Kat Von D

O njenoj kontur paleti ramišljam jako, jako dugo vremena. Naime, oduševila sam se sa njenom paletom od kako je izašla. Stvarno mislim da je savršena i mislim da je pogodna za nas koji volimo konture. Takođe mi se dopada i njene nijanse što imaju i tamnije i svjetlije.


Vans

Ja vama ne znam da opišem koliko su se meni dopale ove patike. Stvarno su mi u posljednje vrijeme počele da se sviđaju. Nisam ih voljela dok su bile ogroman trend, nego tek sada nakon toliko vremena. Mislim da se mogu odlično kombinuvati uz neke sportske stilove, ali i uz neku klasičnu kombinaciju. Da li znate gdje bi ih sada mogla nabaviti?


Puzle

Koliko samo ovo djeluje glupo, ali ja zaista volim te neke opuštajuće igre. Želja mi je da sastavim one velike od hiljadu i više djelova i da ih kasnije uramim i ostavim kao uspomenu. Mislim da za ovo prije svega treba živaca, ali smatram da je to i jako opuštajuće i zanimljivo. 


I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ako imate još neku temu o kojoj bih trebala više pisati, svakako mi pišite. Željela bih da više komuniciramo.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Šta raditi kući za vrijeme Korone? ❤️❤️❤️


FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Odličan post! Od ovog svega, ja ću također kao i ti potrošiti novac na maske za lice, zaista mi jako fale, a nisam se unaprijed pripremila :)

    Turist²

    ОдговориИзбриши
  2. I have always heard great things about that contouring palette. I haven't tried that one but Kat Von D has always had really fantastic products!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  3. Balea je odlična! Pristupačna svima, a dobre kvalitete. Koristim njihove maske već dugo, nisu najbolje koje sam ikad koristila, ali one su najpristupačnije. Također za vans smatram da su dobra investicija jer se mogu kombinirati na svašta, sportski outfit, za izlazak, sve. Super post! :)

    Savršen nered

    ОдговориИзбриши
  4. Taman sam planirala da kupim Its Skin PO serum i desilo nam šta nam se desilo,ali to ću nabaviti prvom prilikom.A maskice i to posebno Baleine sam nakupila tako da imam zanimaciju,zaista su divne!

    ОдговориИзбриши
  5. Ja u sebi imam dva tipa - onaj koji je napravio listu, s druge strane onaj koji je štediša. Uglavnom preovladava drugi, ali kada postavimo činjenice, poslije samoizolacije će preovladati prvi, jer mi je zaista svega ponestalo. Sva sreća pa će ubrzo stipendija haha

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah ne zna se šta je gore, trošiti pare odmah ili ih ne davati ni na šta. Ali ipak treba voditi brigu o svom izgledu ❤️❤️❤️

      Избриши
  6. Jako lep post, zanimljiva ideja, odlična je paleta, a i starke obožavam, ako možeš pogledaj moj blog, nova sam , hvala.
    https://jelenalifecorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG