Bed Time TAG

Pozdrav dragi moji i dobrodošli u još jedan post. Za danas sam vam pripremila jedan TAG. Nemam baš prilike da izađem napolje da se slikam jer je užasno hladno, ali u toku par dana ću pokušati nekako, samo da malo otopli. A ja da ne dužim previše, krenimo. ❤️❤️❤️


1. Koja ti je omiljena pidžama?

Da budemo iskreni ja i nemam pidžamu jer ne volim da spavam u njima. Ne znam da li sam jedina, ali ja imam samo donje dijelove pidžama i uvijek njih kupujem. Osoba sam koja naprosto uživa da spava u donjem dijelu pidžame, a gore u što široj majici jer sam tako opuštenija. DOk ljeti imam tu jednu omiljenu pidžamu sa kravicama koju imam od prije par godina, ali i tu nosim samo donji dio, a gore široku majicu. 

2. Šta trenutno čitaš pred spavanje?

 

Trenutno čitam novi broj časopisa HEJ koji stvarno volim i koji pratim dok je još bio OKE. Ako ne znate koji je to časopis, obavezno ga kupite, pročitajte jer je to za sve tinedžere. Možete pronaći mnogo korisnih savjeta, ali također možete i njih pitati za savjet.  



3. Šta se trenutno nalazi na tvom noćnom stočiću?


Ja nemam noćni stočić, ali imam zvučnik koji je baš pored mog kreveta tako da mi tu stoje stvari. Pa se nekako može reći da mi je to noćni stočić. A tu mi se uvijek nalazi mala kutijica koja mi služi kao smeće, toalet papir (jer je nenormalno koliko mi naveče curi nos), sprej za nos, flašica vode i nešto što čitam u to vrijeme. 

4. Omiljeni miris pred spavanje?


Iskreno i nemam omiljeni miris. Pošto ne koristim svijeće i nemam baš neki omiljeni miris, ali imam jaku želju da ih uzmem. Mnogo sam slušala o Yankee Candle na youtube-u. Kod nas nema da se uzmu, ali prvom prilikom hoću pa ću vam pisati o njima. 



5. Kada obično ideš na spavanje i kada obično ustaješ?


Pa kada je škola, onda idem da spavam oko deset ili jedanaest naveče, a ustajem u šest ujutro, osim kada ne ponavljam nešto, onda ustanem u pet sati ujutro. Dok naprimjer kada sam na raspustu idem spavati kada sam umorna, kada mi se spava, pa nebitno da li to bilo oko deset naveče ili oko jedan u noći. A ustajem poprilično rano, a to je oko deset sati. Nekada znam odspavati i do dvanaest, ali to su rijetki slučaji. 

6. Top 3 proizvoda koja koristiš prije spavanja? 


Hmm pa to su definitivno proizvodi za njegu lica. Koristim drugačije proizvode, ali nekako se uvijek vrte isti. Uvijek koristim sapune za lice, nekada neku kremu, kremu za tijelo i tako neke proizvode. Ali o tome ću vam pisati u narednim postovima. Ali top proizvodi su sapun Dove, krema za tijelo u to je u suštini to.



7. Kako najčešće spavaš, u kojoj pozi?


Hah, ovo me baš nekako zasmija. Ja uvijek spavam na boku. Nebitno da li je lijevi ili desni bok, ali baš volim tako da spavam. Tako mi je najljepše i najudobnije. I obožavam da spavam u ćošku, to mi je nekako najljepše jer se sigurnije osjećam. 

8. Da li imaš neke čudne navike prije spavanja? 


Hmm nemam. Jedina možda navika je koju imam, a to je da uključim sebi muziku na radiju ili da pustim na telefonu i da tako zaspim jer mi je mnogo lakše zaspati. Pa se to može reći da je neka moja čudna navika. 



I to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se svidio. Ako neko bude htio uraditi ovaj TAG neka mi slobodno napiše da ga je uradio pa ću ga ja pogledati drage volje ❤️❤️❤️


ASK: Imagenes tristes

FACEBOOK: Marija

INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Dodlican post draga !
    pratim te molim te uzvrati
    chrisrinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan tag i zanimljivi odgovori! :)

    http://lifella2.blogspot.com/ pratim te, ako želiš uzvrati♥

    ОдговориИзбриши
  3. Veoma zanimljiv tag, moram priznati! Ja baš volim pidžame, jer uživam u njihovim dezenima i printovima. :D Imaš super blog, učlanila sam se. ♥

    Pogledaj moj blog i učlani se ako želiš -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. A da, imaju zanimljive. Ali meni su eto nekako najdrazi donji dijelovi. I ja sam se isto ❤️❤️❤️

      Избриши
  4. Nisam ljubitelj tagova, ali sam u ovom nekako, ipak uzivala i bilo mi je zanimljivo da citam. Vrlo interesantna pitanja i odgovori. Odlican post.
    Gotičarka

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG