Modni trendovi na Balkanu

Pozdrav ljudi i dobrodošli u još jedan post. Za danas sam vam pripremila Modne trendove na Balkanu, šta ja o njima mislim i tako neke sitnice. Pa da ne dužim puno, krenimo. ❤️❤️❤️



1. Bomber jakne

 

Prvo o čemu želim da vam pišem su bomber jakne. U mom gradu i nisu toliko aktuelne, ali naravno ima i njih koji ih nose. Mogu vam reći da se meni mnogo sviđaju i da su nekako zanimljive. Imala sam jednu prije, ali sada je nemam. Prvom prilikom bih je nabavila ponovo. 



2. "Kardashian" pletenice

 

Ove pletenice su prelijepe. Ja ih nosim bukvalno odmalena i mislim da su predobre. To nije baš "Kardashian" jer ih nisu one prve počele nositi, ali od tada su baš postale in. Više volim normalne nego 'izvrnute' jer mi mnogo bolje stoje i mnogo mi manje kosa ispada.



3. Patike na petu

 

Ovo su idealne patike za niske osobe. Izgledaju jako lijepo na nogama, vizuelno ih produžavaju i osoba je malo viša sa njima. Ima ih dosta koje su neudobne, mada ih ima i onih udobnih. Ja ih ne nosim jer nisu baš u mom fazonu, ali ko zna, jednom ih možda i uzmem.




4. Choker

 

Ovo su mnogo lijepe ogrlice. Nisam ih imala do Božića. Htjela sam ih kupiti, ali svaki put sam ih iz nepoznatoga razloga odlagala. Za Božić sam dobila na poklon i oduševljena sa njima. Imam trenutno dva, ali definitivno ću ih uzeti još jer lijepo upotpune razne outfitove. 



5. Triangl kupaći

 

Ah ti kupaći, toliko su bili popularni 2015. godine i skoro da nije bilo osobe koja ih nije nosila i koja ih nije uzela. Moram vam reći da sam ga i ja uzela, ali ne sa namjerom da se hvalim njime, nego jer je bio neki moj fazon tada. Mogu vam reći da ga i nisam nosila te godine jer su svi nosili i bilo je zaista ružno, a i mene je to zamaralo kada vidiš sve isto na njima. Tako da mislim da je to zaista bilo pretjerivanje sa njima, ali sada su oke. 




6. Led patike


Hah, ja iskreno ne znam kako bih drugačije nazvala ove patike. To je moj neki naziv, pa nadam se da vam ne smeta. Što se tiče ovih patika, ja ne znam šta je toliko posebno u njima. Oke je, svijetle one, neobične su, ali ja nisam neki fanatik toga. Kod nas sam možda vidila dvije, tri osobe kako ih nose i to su bili stranci, ali i kada god sam nekoga od svojih pitala kako im se sviđaju, oni su rekli i da nije nešto posebno. 



 7. Kylie Jenner lip kit


Ovo je nešto čime sam ja oduševljena. Zaista mi se sviđaju boje. Mada, kada pogledamo realno, ovdje jedino se plaća njeno ime, a ne toliko proizvod. Mana ovog proizvoda je što su dosta skupi. Čula sam ja i da se neki žale da ne dođu puni, ali ona se trudi da to ispravi. Sve im je super, boje su fenomenalne, ali veliki minus od mene im je što su toliko skupi. Naravno, prve prilike ću ih uzeti jer imam i to u planu. 




8. Karirane košulje


Svi koji me poznaju uživo, znaju koliki sam ja zaluđenik kariranim košuljama. Imam ih zaista mnogo i obožavam da ih nosim. Kupujem ih kada god imam priliku i to je nešto u čemu ne možeš da pogrešiš kada meni uzimaš. Jednostavno u njima se osjećam lagodno i fenomenalno izgledaju, nebitno da li su zavezane oko struka ili su pak normalno obučene. Definitivno omiljeni predmet u gardaroberu. 


9. Adidas superstar 


Moram da priznam da su ove patike jako lijepe. Onaj ko voli plitke patike (a mislim da su to svi) njemu će biti idealne. Udobne su, lijepo su izrađene, ma stvarno sve pozitivno za njih. 




ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com



Коментари

  1. Odlicaan post . Slazem se sa svime sto si rekla . Pratim te , molim te uzvrati
    christinakristina.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, slažem se sa tobom za sve trendove. Triangle kupaći, iako su bili veoma popularni, nijesu mi se nikada sviđali. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  3. Odličan post. Svaka čast samo tako nastavi ;)

    http://namojnacin.simplesite.com/

    ОдговориИзбриши
  4. nice post !thanks you sharing!

    if you pick up dresses,glamchase teal vamp dress uk reviews gives you amazing choices.
    http://www.glamchase.co.uk

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG