Knjiško putovanje

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post ❤️❤️❤️


Prije skoro mjesec dana, u školi smo prevodili jedan tekst iz njemačkog. Bio je na temu bloga. Kako i sama vodim ovaj blog, postalo mi je veoma interesantno da ga prevodim. 
Tu je bila priča o jednoj blogerici koja je pokrenula jednu akciju. Meni se ideja jako dopala, pa sam htjela da vidim koliko bi vas voljelo da učestvujem u tome. To bi bio neki vid zahvale za predivnih 50 pratitelja. Ali da vam objasnim u čemu je riječ.


Naime ja bih uzela jednu bilježnicu koja bi otišla na jedno putovanje. Za sada neka to bude u okviru Bosne i Hercegovine, ali ukoliko vas bude zainteresovanih dosta i iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, onda ću pokušati da proširim to putovanje. 
Zamisao te djevojek sa kojom bih se i ja vodila, jeste da na na jednoj strani opišete svoju omiljenu knjigu. Naravno, ukoliko vam treba više prostora, slobodno pišite i na više. 
Sve što trebate da upišete unutar te bilježnice jeste da napišete autora, naslov, možda neke zanimljivosti o piscu. A zatim da ukratko prepričate sadržaj same knjige i napišete nam zašto vam se ta knjiga toliko dopada. Svoje strane možete i da ukrasite svojim crtežima, ali i slikama, tako da svaka stranica bude jedna umjetnina. 
Kada završite sa time, knjigu pošaljite sledećoj osobi, koju ja biram nasumično i čiju adresu vam ja šaljem putem mejla. Što znači da bi mi vi koji želite učestvovati, morali poslati vašu adresu na mejl marija_makitomic@hotmail.com. 


Kada se knjiga meni vrati, imaću od svakoga od vas ponešto lično, kao i vaše omiljene knjige. To su sigurno dobri savjeti za čitanje za mene, ali i za druge čitatelje. Nazad, postojaće nekoliko stranica za vaše komentare ili druge zabilješke. Tamo možete pisati kako vam se akcija dopala,, šta želite poručiti meni ili ostalima, ali i bilo koje druge stvari koje želite da podijelite sa nama. 
Još jedna stvar, voljela bih da se uslikate sa tom knjigom i da mi pošaljete sliku putem mejla. Uz vaše odobrenje, slike će biti postavljene na blog kako bi svi znali gdje se tačno nalazi ta knjiga. 

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se svidio. Voljela bih da mi iznesete svoje mišljenje i ukoliko želite da se prijavite za ovu akciju. Ukoliko se sada neostvari, ponovo ćemo je kasnije pokrenuti i nadam se da će se tada ostvariti ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Super post draga super nadam se da ces uzvratiti komentar ?????

    ОдговориИзбриши
  2. Veoma interesantna tema, draga Marija!
    Zaista sjajan post, uzivala sam citajuci!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post!Novi sam blogger tako da bi mi znacilo ako mozes da se uclanis i da komentarises moj blog,naravno ako zelis :)
    http://Cutelifeboy.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Ideja je i vise nego odlicna. Obozavam da citam, evo ja sam iz Srbije pa bih volela da ucestvujem. :)

    makeupreporter.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. JA ću da ovo prijavljivanje završim 01.04. kada će ujedno izaći post koliko vas se preijavilo i da li će sigurno da otpočne ovo putovanje. Tako da ako i dalje budeš htjela učestvovati, moćeš tada da mi napišeš da li je to konačno ❤️❤️❤️

      Избриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG