Top 5 serija i novi izgled

Pozdrav svima i dobrodošli u još jedan novi post ❤️❤️❤️


*Prije svega da kažem da se i dalje možete prijaviti za učestvovanje u Knjiškom putovanju. I da vam kažem da nije mogao ići juče post jer mi je laptop bio na popravci.
*Za danas sam vam pripremila post u kome ću vam pisati o svojim omiljenim serijama. Ja sam tinedžerka koja stvarno voli da pogleda neku seriju, da ako trebam da se opustim pa je odgledam. Stvarno uživam u njima. 
*Pored toga, ja mnogo volim španke serije i one su mi uvijek nešto posebno. Naravno, ne volim baš svaku i u nekim mi ima previše patetike, ali sve u svemu stvarno ih volim. Pored toga, ja volim i američke serija. 
*Danas ću vam predstaviti tri američe i dvije španske serije. Ovaj trenutni redoslijed ne označava da mi je neka serija draža, niti da je više volim, nego je ovo slučajan odabir.

ARROW

Opis radnje: Stephen Ammel će glumiti glavnu ulogu, a naravno kada je riječ o superherojima to su obično dvije uloge, po danu Oliver Kvin - multimilioner i noću Zelena Strijela - junak koji se po uzoru na Robin Huda bori protiv nepravde.

Moje mišljenje: Kada je mama počela gledati ovu seriju, odmah sam se oduševila i znala sam da moram da je gledam. Zaista nisam bila ljubitelj ovakvih serija, niti filmova, ali od kako sam počela gledati ovu seriju, naprosto volim i ovaj žanr. Tako da je svima preporučujem da je pogledaju.


PRETTY LITTLE LIARS

Opis radnje: Nakon nestanka njihove predvodnice Alison DiLorentis, najbolje prijateljice Hana, Emili, Aria i Spenser uvlače se u opasnu igru. Počinju dobijati poruke od misteriozne anonimne osobe koja se potpisuje kao „A“, a u tim porukama su tajne koje je znala samo Alison. Serija je prožeta znakovima koje producenti serije ostavljaju gledaocima da razvijaju svoje teorije o tome ko je „A“.

Moje mišljenje: Serija je jako zanimljiva i dosta mi se sviđa radnja. Toliko postoji teorija i pitanja šta i kako. Ja sam se naprosto oduševila radnjom i toliko mi je žao što će sada u aprilu da bude kraj serije.


THE VAMPIRE DIARIES

Opis radnje: Nakon tragične pogibije roditelja, sedamnaestogodišnja Elena i njen brat Džeremi nastavljaju da žive sa pomalo otkačenom tetkom Dženom u gradiću Mistik Fols u Virdžiniji. Elena još uvijek ne može da se suoči sa teškom stvarnošću, a sasvim malu utjehu pronalazi u društvu prijatelja. Njen život menja se iz korijena kada se pojavi zgodni, misteriozni učenik Stefan Salvator.

Moje mišljenje: Serija mi se nije na prvu svidila, ali nakon nekoliko epizoda postala mi je jako zanimljiva i mnogo uživam kada je gledam. Glumcima sam oduševljena, ima nešto u njima što meni daje neku volju da je gledam.


CUIDADO CON EL ANGEL

Opis radnje: Maria de Jesus - "Marichuy" je mlada siromašna djevojka koju su roditelji napustili dok je još bila novorođenče. Majka ju je povjerila ocu Anselmu, misleći da će umrijeti. Marichuy je živjela u sirotištu dok nije pobjegla, a kasnije je živjela na ulici i tamo je jedan mladić pijan pokušao silovati, što je kod Marichuy uzrokovalo odbojnost prema muškarcima. Jednog dana je na ulici nađe starica Candelaria koja je primi u svoj siromašni dom. Marichuy zarađuje radeći razna posla. Završava u zatvoru ali ju spašava Juan Miguel i odvodi u svoju kuću što se Oneliji nije svidjelo i zbog toga Marichuy se seli kod suca Velarda.

Moje mišljenje: Sta reci vise osim da sam uz ovu seriju zavolila psihologiju i psihoanalizu i da to namjeravam upisati. Pri tome, ovu seriju sam gledala jedno četiri puta i opet bih. Stvarno volim radnju filma, volim što na pokazuje da ljubav na kraju pobjedi poslije svega što prođe.


REINA DE CORAZONES

Opis radnje: Reina Ortiz je skromna kro­jačica, koja sanja o venčanju iz bajke, baš onakvom kakvo obično imaju njene klijentkinje. Sa druge strane, Nikolas Nunjez je radnik na parki­ralištu, koji živi život punim plućima i uživa u pokeru. Njihovi životi po prvi put su se ukrstili na venčanju - ona je mislila da je on ugledni milioner, dok je on bio ubeđen da je ona nevestina bogata prijateljica. Međutim, stvarnost često nije ogledalo želja.

Moje mišljenje: Serija je baš onakva kakvom sam je i zamišljala. Mislim da je ova rečenica bila presudna da je pogledam: "Stvarnost često nije ogledalo želja". 



I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se svidio. 
Ukoliko imate neki prijedlog za seriju, slobodno pišite. 
I da, kako vam se sviđa novi izgled bloga? ❤️❤️❤️

ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Volim Pretty little liars, jedva cekam ove zadnje epizode. Vampire sam pregledala, malo me smorila serija, ali sve u svemu predobra je.

    www.charmingcoco.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. CUIDADO CON EL ANGEL je serija koja je obelezila moje detinjstvo, bas sam volela da je gledam :)
    Divan post, i jako mi se dopada novi izgled :)

    JL Blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se sa tobom i moje je djetinjstvo obilježila, ali i sada tinedžerske godine. Inače, hvala ti mnogo, mnogo ❤️❤️❤️

      Избриши
  3. Woow,slike fantasticne,a sam post odlican!
    Ako mozes klikni na linkove koji se nalaze na kraju mog zadnjeg posta :)
    --->
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/03/alien-outfit-zaful.html?m=1


    ОдговориИзбриши
  4. Marija draga, tvoj blog sada izgleda predivno! Sasvim je drugaciji od ostalih i veoma unikatan! Bas mi se dopada. Selekcija ovihs erija mi je jako poznata, tj obozavam ih pa mi je drago sto se nalaze u tvojih top pet. Sjajan post!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Drago mi je da ti se sviđa novi izgled bloga- Takođe mi je drago da obožavaš ove serije ❤️❤️❤️

      Избриши
  5. Prvi puta sam na tvom blogu i izgled bloga mi se stvarno jako sviđa nekako je poseban. Seriju Slatke male lažljivice obožavam, a ostale serije neke sam gledala, a neke i ne!

    Posjeti moj blog bilo bi mi drago: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. TVD sam odgledala do kraja i zao mi je sto se zavrsio, PLL nisam gledala do kraja, skoro sam i zaboravila za njih, da metvoj post nije podsetio, svidja mi se tema, divan blog, zaista kreativan <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG