Manzara - online trgovina

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Danas sam vam odlučila predstaviti Manzaru, međunardnu internet trgovinu s trendy ženskom odjećom. Manzara je prisutna na više europskih tržišta, a njihovim modnim smjernicama ih nekoliko hiljada ljudi koji imaju priliku kupiti kvalitetnu odjeću po zadnjim modnim trendovima. Također, na stranici Manzare možete naći: bluze, tunike, haljine, hlače, džempere, tajice, kupaće kostime, modne dodatke i vjenčanice. Za ovaj post sam vam odlučila predstaviti dvije kategorije od gore navedenih. 

Prvu stvar koju ću vam predstaviti jesu tajice. Oni zaista imaju veliki broj ponuda i različitih tajica koje možete koristiti za treniranje, za igranje fizičkog. Mislim da je u svakom slučaju najbolje da ih poručite ako želite da se osjećate komotno prilikom treniranja. A sada pogledajte nekoliko tajica koje sam odabrala za ovaj post. 





Iduća stvar koju želim da vam predstavim su kupaći kostimi. Iako je ljeto odavno prošlo i ušli smo polako u kasnu jesen, ja želim da vam ih predstavim. Po meni je to idealna prilika za kupovanje ne samo kupaćih kostima nego i čitavog ljetnog asortimana. Možda se pitate zašto? Pa tada je sve na ludim akcijama i mogućnost kupovine samog kupaćeg kostima je odlična. Ponuda na Manzari je odlična i zaista mi se dopada njihov asortiman. Nude u ponudi i jednodjelne i dvodijelne kupaće kostime. A one koje sam ja odabrala za ovaj post, možete pogledati u nastavku. 





*slike preuzete sa Manzare 


Kao što možete pogledati iz priloženog, za vas sam birala raznovrsne modele kako bih vam pokazala njihov široki asortiman. U samu kvalitetu proizvoda nimalo ne sumnjam, ali svakako ću vam javljati svoje dalje mišljenje o njima i kako mi se dopadaju i materijal i kvalitet i sve. A za to ćete morati malo pričekati. Naravno, razgovor sa samim ljudima je odličan i jako su korektni i komunikativni što je jedna velika prednost na sajtu jer to je cijena koju kupci vole i poštuju. U svakom slučaju, voljela bih da i vi sami pogledate njihovu čitavu ponudu tajica i kupaćih kostima i sigurna sam da ćete pronaći nešto za sebe, ali možda i za neku bližnju osobu kojoj želite pokloniti nešto za nastupajuće praznike koji nam polako kucaju na vrata. 

Također, možete da naiđete na akcije od 30% radi Black Friday. Ukoliko ne znate, to je nekoliko dana ludih popusta kada je sve sniženo. Pa kod nekih i do 90%. Ali smatram da je ovih 30% odlično i da će vas obradovati stvari koje možte pronaći tu. 

I to bi bilo to. 
Ukoliko vam se ovo dopalo, slobodno napišite.
Takođe, pišite mi prijedloge za iduće postove.
Svakako pogledajte i stranicu Balkanska Beauty Zajednica koja je zaista divna i koja se trudi da spaja bloggere. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Kupaci kostimi su ful ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/11/28/sunny-autumn/

    ОдговориИзбриши
  2. Već sam čula da dosta hvale ovaj sajt. I kupaći kostimi i tajice/helanke izgledaju divno :)
    Magični svet lepote

    ОдговориИзбриши
  3. Iskreno, prvi put čitam nešto o ovom sajtu, ali mi se čini da sam čula za njega. Tj. ime mi zvuči poznato. Što se mog prvog utiska tiče, mogu reći da roba deluje stvarno dobro, kvalitetno i lepo. Ja obožavam helanke i stvarno je super što imaju širok asortiman ponude. Hvala na predstavljanju ovog sajta. Bilo je interesantno upoznati se sa, barem meni, novim sajtom. :)

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  4. gledala sam im sajt imaju zaista lepe haljone :)
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2017/11/lets-make-good-content-together.html

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post, draga.
    Hvala ti na preporuci za ovaj sajt, izgleda vrlo zanimljivo, i, svakako, ću ga posjetiti da pogledam čega to sve zanimljivog tu ima.
    Sve pohvale za post. :)

    Amaterska Umjetnost ♡

    ОдговориИзбриши
  6. Odlican post, zaprati me na blogu, puno bi mi znacilo!
    noraincheks.wordpress.com

    ОдговориИзбриши
  7. Super post, kupaći kostimi su odlični! Dopada mi se tvoj izbor ♥ ♥ ♥


    https://blogvivalavida3.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. These tights and swimsuits from Manzara all look very attractive and fashionable, and I like the colours they are available in.

    http://www.full-brief-panties.blogspot.com/2017/10/lingerie-review-of-full-brief-panties.html

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG