Q&A

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️



I evo napokon odgovora u vezi sa Q&A. Ukoliko niste znali, postavila sam post gdje ste mi mogli postavljati pitanja. Također, pisala sam na svom ask-u da mi postavljate pitanja. Pošto me tamo više poznaju, nisu toliko postavljali pitanja. Kada pogledam, nema puno pitanja, ali iskreno ja sam veoma zadovoljna. Tako da evo odgovora na sva pitanja koja ste mi vi postavili i na blogu i na ask-u. 
Pitanja sa bloga su postavili: Kathy's delight i Shoppingholic tako da svakako posjetite njihove blogove.

1. Šta najviše voliš kod jeseni?

Koliko god zvučalo glupo, ja najviše volim lišće, miris jeseni, kiše, i samu kišu. Ne volim kada sipi, ali volim kada onako lijepo pada, ako shvatate šta želim reći. Iako mi ponekada dosadi. 

2. Knjiga koju si posljednju pročitala?

To je bila školska lektira Tonio Kreger od Tomasa Mana. Lektira je zaista dobra i mnogo mi se dopada, tako da imate moju preporuku knjige.

3. Šta je ono što ti uljepšava svaki dan?

To je definitivno moja porodica, blog, prijatelji, a prije svega ako nešto napravim i vidim da su ljudi zadovoljni, a prije svega ja. Takođe, mnogo mi uljepša dan pomoć nemoćnima kako starima, tako i mladim.


4. Kako bi se opisala u tri riječi?

Hmm, ovo je zaista teško. Ali prije svega želim reći da sam humana i da volim ljudima užasno pomagati. Zatim veoma pričljiva i hiperaktivna.

5. Koji ti je omiljeni predmet u školi?

Hmm prošle godine mi je bila psihologja, ali kada gledam ove tri godine u srednjoj, to je svakako biologija.

6. Bez čega ne bi mogla zamisliti svoj život?

Iskreno, ne bih mogla bez svoje porodice. Mogu ja da se odvojim od njih, ali svakako mi je najljepše sa njima i bez njih nikako ne bih mogla zamisliti život.

7. Šta treniraš (ako treniraš)?

Sada ne treniram ništa. Trenirala sam Jiu-Jitsu (borilaćki sport), ali prestala sam zbog trenera. Svakako volim da treniram bilo šta, da se bavim nekom fizičkom aktivnosti, ali ništa ne treniram.

8. Od kada imaš ask i blog? 

Ask imam od 5. oktobra  2014. godine, dok ovaj blog imam od 20. februara 2016. godine. Ali tek od ove godine sam počela aktivno da pišem i vidim ogroman napredak u ovome što radim.


9. Najdraže pjevačice/pjevači!

Od pjevača, tu je svakako pokojni Toše Proeski jer taj čovjek je znao šta radi, vidila se tu ljubav, svaka emocija se mogla osjetiti u njegovoj pjesmi i dan-danas on je meni jedan od omiljenih pjevača. Pored njega, volim Vladu Georgieva, Tonia Cetinskog. Dok od pjevačica volim Jessie J, Beyonce, pokojnu Donnu Ares i svakako jednu veliku kraljicu Rihannu.

10. Omiljeni post na blogu?

Nije mi navedeno da li moj ili od nekoga. Od nekoga ne mogu navesti jer svaka osoba ima neki post koji je poseban. Ali moj, pa tu ih ima nekoliko, a onaj na koji sam najviše ponosna je svakako Modni trendovi na balkanu koji je postigao nevjerovatan uspjeh i koji ima najveći broj pregleda.

11. Vjeruješ li u sudbinu?

Ja mislim da je svakome predodređeno nešto, da svaka osoba ima svoju sreću, svoju posebnu osobu. Tako da u neku ruku vjerujem u sudbinu.


12. Tvoj omiljeni sportista!

Tu je svakako Ronda Rousey koja je MMA borac i koja je Judista. Pored nje, ja mngo volim Nemanju Radonića, Vujadina Savića i Aleksandra Pešića iz Crvene Zvezde. Takođe, mnogo mi je drag i James Rodriguez.

13. Neki dobar film!

Uskoro vas očekuje moja preporuka filmova. Ali svakako gledajte Brzi i Žestoki i Step Up.

14. Mišljenje o polovnoj robi! Da li bi ti nosila tu robu ili ti se gadi? Mišljenje o onima koji kupuju tu robu(da li smatraš da su glupi, siromašni ili pametni jer štite okoliš?

E ovako, kada sam pročitala ovo pitanje, iskreno sam bila iznenađena i odmah sam rekla da ću o ovome napraviti post. I samo nekoliko sati poslije tog odgovora naletim na post divne Sandre sa tom temom. Taj post možete pogledati OVDJE. I sada sam u dilemi da li da ja pišem taj post ili ne. Jer iskreno, cura je sve objasnila. Ali ukoliko želite da vidite i od mene post na ovu temu, slobodno mi pišite i rado ću ga napisati.


Samo bih željela da vam kažem, da ne znam kada izlazi idući post, vjerovatno petak ili subotu jer sutra odlazim na konferenciju i ne znam da li ću stići u petak kada se vratim da objavim.
Nadam se da vam se post svidio. 
Pišite mi da li su vam se dopali odgovori. 
Pišite mi u komentar šta želite da vidite u idućim postovima.
Svakako pogledajte i stranicu Balkanska Beauty Zajednica koja je zaista divna i koja se trudi da spaja bloggere. ❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. odlican post <3

    http://magdalenastimac.blogspot.hr/2017/11/yoins.html

    ОдговориИзбриши
  2. Jako interesantna pitanja i odgovori draga Marija, bas sam uzivala u postu, i drago mi je sto sam saznala dosta novog o tebi.

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. wonderfull post dear keep posting
    https://wpthemesfree.website wp best

    ОдговориИзбриши
  4. Super ti je post.Rado citam
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

    ОдговориИзбриши
  5. Stvarno deluješ kao jako humana osoba. :) Bilo mi je veoma drago da saznam nešto novo i interesantno o tebi. Super post

    My blog: Ana's blogger life

    ОдговориИзбриши
  6. Odličan Q&A, uživala sam čitajući. :)


    http://www.couture-case.com

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG