My skincare routine

Pozdrav svima i dobrodošli u moj novi post ❤️❤️❤️  



Za ovaj post sam čekala neko vrijeme, jer sam tek skoro napravila rutinu koja mi baš pomaže i odgovara. Takođe, da odmah napomenem na početku da ovo vjerovatno nije najbolja rutnia i da ovdje treba još mnogo stvari, ali ona je trenutno ona koja mi odgovara. Ja i dalje tražim neke proizvode koje ću moći ubaciti i koje će mi pomoći u daljoj njezi.


Prvu stvar koju uradim jeste da skinem svu šminku koju imam. Koristim ovu Avon True micelarnu i ove blaznice. Što se tiče micelarne, meni je odlična i super mi odgovara. Poslije nje nije potrebno ispiranje vodom. Što se tiče blaznica, izuzetno dobre i kvalitetne. Ne razdvajaju se slojevi i fino sakupe svu micelarnu koju stavim.


Zatim, ukoliko nisam najbolje skinula sa micelarnom, prebrišem maramicama ponovo lice. Trenutno koristim ove desno i smatram da su solidne, dok ove lijevo su odlične. Kupila sam ih sasvim slučajno i pokazale su se kao izuzetno kvalitetne. Njihova cjena je jako smješna, koštaju oko 0,80KM, to je oko 40 centi. I mnogo su mi bolje nego Violetine koje nisu nikako odgovarale.


Za svaki slučaj, operem lice sa ovim Nivea sapunom. Izuzetno je dobar i njega koristim već godinama. Pošto imam normalnu kožu sa masnom T zonom, ovaj sapun mi pomaže da tu T zonu malo smirim i da se ona manje masti.


I ovo su posljednje dvije stvari koje koristim za lice. Naime, jedno je maska, a drugo je kao neki piling za lice, ali ja je više volim zvati umivalica.
Lijevo je maska za lice. Nju koristim dva puta u sedmici. Ona mi takođe, pomaže da sasušim malo T zonu i da je smiri.
Što se tiče ove desne umivalice, nju koristim dva puta sedmično. Ona posjeduje unutra mala zrnca koja djeluju slično pilinzima.



Kao što sam već rekla, ne znam koliko je ovo dobra rutina lica, ali meni odgovara i prija mom licu. Takođe, smanjilo mi je mašćenje T zone i primjetila sam koliko se ljepše šminka stapa sa licem. 
Što se tiče bubuljica, one su se smanjile i jako rijetko izlaze. Izađu pred one dane u mjesecu i prevelike nervoze, ali su se svakako smanjile. 
Vi ukoliko imate želju za recenziju nekog proizvoda, pišite mi u komentare, kao i koja je vaša rutina lica.
I to bi bilo to od ovoga posta.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Tattoos❤️❤️❤️

FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Super post.
    Ja jako volim Avonove proizvode, i stvarno su jaako dobri.
    I ja sam jedno vrijeme koristila obični nivein sapun za lice, ali sam pronašla u apoteci jedan dobar sapun od kozijeg mlijeka za bubuljice, i stvarno je jaaako dobar, mnogo mi pomaže, tako da ga i tabi preporučujem.
    Super post.

    Q&A Amaterska Umjetnost

    ОдговориИзбриши
  2. Odlican post draga. Imam nesto poput ovog clear skin gela samo sto je proizvodjac Balea.
    Novi post je na mom blogu - BlogerFest meet up storytime
    A takodje I giveaway - Internacional giveaway ,pa ako zelis svrati na moj blog :)

    ОдговориИзбриши
  3. Dosta mi je pomogao ovaj post, jer i sama isprobavam razne stvari za lice, posto imam problem sa potkoznim bubuljicama na celu, tako da si mi deff dala ideje sta probati dalje. Super post ❤❤

    Mellowcent | My Wattpad Story

    ОдговориИзбриши
  4. Moja rutina je slična, s tim što koristim prvo sapun, jer smatram da sapun najbolje skida šminku i koristim dove sapun onaj originalni, pa onda vlažne maramice, pa maske, ulja i kreme. Ovi avonovi clearskin proizvodi su everything *O* baš ih volim i redovno koristim protiv bubuljica i mitesera i fantastični su

    Delilah's Stories | Filmtastično

    ОдговориИзбриши
  5. Hello I Flollow dear :) Great post :)
    https://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG