2019. through my Instagram photos

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post ❤️❤️❤️


Kao i svake godine, i ove sam odlučila da prvi post na blogu bude o mojim slikama sa instagrama. Način na koji biram jeste da iz svakog mjeseca izdvojim jednu sliku koja mi se najviše dopada. Naravno, primjetićete kroz ovaj post da nisam svaki mjesec objavila sliku, ali jednostavno, nisam imala inspiracije ni da se slikam, a ni da objavljujem. 
Ukoliko vas zanima moj instagram, možete da pogledate na idućem linku: marija_tomic49.
Isto tako, prethodne 3 godine sam pisala isti post, pa ukoliko vas zanima princip samog posta, pogledajte: 


FEBRUAR


MART

U ovom mjesecu smo ostali bez fotografije. Ima samo jedna na profilu i ona mi je zaista divna i važna, a ukoliko vas zanima koja je, slobodno pogledajte na mom instagramu.

APRIL


MAJJUNJUL


AVGUST


SEPTEMBAR


OKTOBAR


NOVEMBARDECEMBAR

Decembar je takođe ostao bez fotografije. Naime, započela sam sa poslom i nisam stigla da se slikam, a za Novu Godinu, da budemo iskreni sam zaboravila. Posvetila sam se bitnim osobama i ljudima sa kojim sam to veče provela.

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se dopao. Ako imate još neku temu o kojoj bih trebala više pisati, svakako mi pišite. Željela bih da više komuniciramo.
Vi mi svakako pišite šta želite da vidite na mom blogu! Da li želite da to budu više recepti, recenzije, outfitovi koje nisam dugo radila ili želite više neke postove u kojima ćemo obrađivati neku temu. Sve što vam padne na pamet, voljela bih da mi napišete. 
Takođe, pogledajte i prošli post, puno bi mi značilo Dresslily wishlist ❤️❤️❤️


FACEBOOK: Marija
FACEBOOK PAGE: Imagenes_tristes554
INSTAGRAM: marija_tomic49
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG