Essence paleta

Pozdrav ljudi i dobrodošli u još  jedan novi post. Za danas sam pripremila recenziju svoje omiljenje paletice od essence-a. ❤️❤️❤️


Kao što sam već rekla, danas pišem jednu recenziju. Naime, ja nisam puno paleta probala, ali od svih mi je ova najdraža. Pošto imam samo 16 godina, smatram da mi sjene nisu za svaki dan, tako da ih ne stavljam stalno. Stavim ih kada se slikam ili kada idem na neki malo važniji događaj. 


Ovu sam uzela zato što mi je trebala jedna neutralnih boja. Sa sestrom sam bila, a kako ona zaista obožava šminku, odlučile smo tu. Iskrena da budem, nisam nešto pretjerano očekivala, ali sam dobila i više nego dobre rezultate.

Kao što vidite na slici, ona dolazi u osam boja. Ima 6 svijetlijih nijansi i tri tamnije. Gledajući prvi red, tu su onako svjetlije i neutralnije prva i druga, a u drugom redu su to prva, druga i treća. Ova treća se čini tamna, ali na očima je dosta svijetla i neutralna. 


Mnogo mi se svidilo što mi se paleta ne trusi. Najviše sam koristila bijelu sijenku, a pored nje sam dosta koristila i treću u prvom redu i prvu i treću u drugom redu. Tako naglasim kosu liniju, a i otvorim sebi oči pošto imam spuštene kapke. Ove zadnje dvije (u oba reda) možete da koristite i za neke možda noćne izlaske, ali i dnevne varijante ako želite da su oči baš naglašene. 


Na slici i nisu sve boje najvjerodosnije prikazane, ali ovo je najbolje što je dnevna svjetlost mogla. Otprilike vidite kakve su to boje i kako izgledaju bez ikakve baze i kada ih stavite samo jednom. 


Ova paletica je u nijansi 02 Nudes. Njena gramaža je 9.5 što znači da ima po 1.1875g u svakoj sjenci. Za mene, koja i ne koristim previše sjene, mislim da je sasvim u redu i da će mi dugo trajati. Ovu paletu preporučujem svakome ko voli neutralnije nijanse, ali i svakoj početnici jer lako se nanose, dosta ih ima ako se ne šminkaju previše..

I to bi bilo to od ovoga posta. Nadam se da vam se svidio. Volila bih da mi napišete svoje mišljenje i da mi kažete da li ste je vi koristili? Ako imate još neku preporuku, slobodno mi pišite..


ASK: Imagenes tristes
FACEBOOK: Marija
INSTAGRAM: maariijaa00
INSTAGRAM:
 Imagenes_tristes554
E-MAIL FOR OFFER: marija_makitomic@hotmail.com

Коментари

  1. Maja draga, odlican post. Ja ovozavam essence proizvode, a omiljeni mi je definitivno ova paleta. I sama je koristim i jako je prijatna za svaki dan. Te bas iz razloga sto poznajem ovu paletu drago mi je da vidim post o njoj! Sjajna recenzija!

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti mnogo. Zaista lijep osjećaj je da pročitam ovako neki komentar. Hvala još jednom ❤️❤️❤️

      Избриши
  2. Imam tu paletu i staaalno je koristim, panovala sam 3-4 senke čak! Sjajan post, draga. Jako mi se sviđa tvoj blog, na njemu sam prvi put. :)

    Poseti: Misseslandy

    ОдговориИзбриши
  3. Ovo je divan post jer obozavam Essence proizvode samo njih i koristim i ovu paletu koristim i odlicna je <3

    pratim te, pa ako zelis uzvrati <3

    https://aandymm.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Tattoos

2017 through my Instagram photos

Hello December; Zaful BAG